BAŞKAN YILMAZ’DAN BAYRAM MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ramazan’ın maneviyatını beraber yaşamaya özen göstererek, yardımlaşma ve hayır işlemenin önemine dikkat çektik” dedi.
GÖNÜL SOFRASI İFTARLARI SONA ERDİ
Silivri Belediyesi, Gönül Sofraları iftarlarının son programını Danamandıra ve Sayalar mahallelerinde gerçekleştirdi.
SİLİVRİ SAHİLLERİ TEMİZLENİYOR
Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, Silivri sahillerinde deniz yüzeyinde bulunan ve kıyıya vuran çöplerin temizliği yapılıyor.
DENİZİ KİRLETEN ATIK SUYA MÜDAHALE EDİLDİ
Gümüşyaka Mahallesi’nde kanalizasyon hattında oluşan arıza nedeniyle denize akan atık sulara, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince müdahale edildi.
1100 ÖZEL HANEYE İNDİRİMLİ SU
Silivri Belediyesi ve İSKİ Genel Müdürlüğünce tespit edilen engelli ailelerin yaşadığı 1100 hane, hakları olan %50 su indiriminden faydalanacak.
BAŞKAN YILMAZ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde personelinin bayramını kutladı.
ÇOCUKLAR OYUN PARKINA KAVUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Yeni Mahalle Garden Arkası bölgesindeki iftar programında oyun parkı isteyen çocuklara verdiği sözünü tuttu.
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANAOKULU MÜJDESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofraları, Alipaşa ve Küçükkılıçlı mahallelerinde kuruldu. Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmada Alipaşa’ya anaokulu müjdesi verdi.
BAKAN SOYLU’DAN SİLİVRİ MÜJDELERİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Silivri’de misafir etti. Bakan Soylu, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirerek yapılacak hizmetleri müjdeledi.
SİLİVRİ’DE 20 BİN ÇOCUĞA BAYRAM KIYAFETİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde çocukları unutmadı ve 20 bin bayram kıyafeti hediye etti.
FENER SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar sofraları Fener Mahallesi’yle devam etti.
30 Mayıs 2019, Perşembe
SERTİFİKALARINI TÜRAM’DA ALDILAR
Kamp programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan aldı.