31 Mayıs 2019, Cuma
SİLİVRİ’DE 20 BİN ÇOCUĞA BAYRAM KIYAFETİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesinde çocukları unutmadı ve 20 bin bayram kıyafeti hediye etti.
31 Mayıs 2019, Cuma
FENER SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar sofraları Fener Mahallesi’yle devam etti.
SERTİFİKALARINI TÜRAM’DA ALDILAR
Kamp programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan aldı.
BAŞKAN YILMAZ, YERLİ TOHUM DENEMELERİNİ İNCELEDİ
Başkan Yılmaz, İBB yetkilileri ile birlikte Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen yerli tohum deneme ekimlerini inceledi.
GÖNÜL SOFRALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi tarafından kurulan Gönül Sofraları aynı akşam Çayırdere ve Beyciler Mahallesi’nde düzenlendi.
HACİVAT KARAGÖZ GÜLDÜRDÜ
Silivri Belediye’sinin düzenlediği “Güneş Ramazan’da Doğar” isimli tiyatro gösterisi Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda ilgiyle izlendi.
29 Mayıs 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ SİAD İFTARINA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (SİAD) düzenlediği geleneksel iftar programına katıldı.
29 Mayıs 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ: “BÜTÜNCÜL ANLAYIŞI HİZMETE YAYACAĞIZ”
Silivri Belediyesi tarafından Akören Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofraları İftar Programı mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. İftarda konuşan Başkan Yılmaz, “Bütüncül anlayışı hizmete yayacağız” dedi.
28 Mayıs 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN OKUL MÜJDESİ
Çeltik Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrası’nda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Mahallemizin en büyük sorunu okul. Sizlere müjdeyi gönül soframızda vermek istiyorum; en az 10 derslikli bir okul inşa edeceğiz” dedi.
BAŞKAN YILMAZ SELİMPAŞA EK HİZMET BİNASI’NI İNCELEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
SATRANÇ TURNUVASINDA KIYASIYA YARIŞ
Silivri Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilciliği işbirliğinde 19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi.
NAZIM HEYKELİ ESKİ HALİNE KAVUŞTU
Silivri Sahili’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilen Şair Nazım Hikmet Ran heykeli Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile tamir edildi.