SİLİVRİ SAHİLİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU
İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin düzenlediği 2018-2019 akademik yılı mezuniyet şöleni ve Gripin konser programı büyük coşku ile gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her zaman Rumeli Üniversitesi’nin ve öğrencilerinin yanında olacağız” dedi.
12 Haziran 2019, Çarşamba
“SİLİVRİ’Yİ EVİMİZ GİBİ TEMİZ TUTACAĞIZ”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline çalışma koşullarını iyileştirme sözü verdi. Yaz aylarındaki yoğunluğa dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Zorlukları aşmak bizim elimizde. Ben kendi evinin önünü nasıl temizliyorsa, Silivri’yi de öyle temizleyecek bir ekip istiyorum” dedi.
KÜLTÜR MERKEZİ ÜCRETSİZ YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yaz Dönemi Kurs kayıtları başladı. Yetişkin ve çocuk kategorilerinde danstan müziğe, el sanatlarından tiyatroya toplamda 30 ayrı branşta eğitimler verilecek.
ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın başvuruları başladı. 11 ayrı branşta verilecek eğitimlerin başvuru süresi 30 Haziran’da sona erecek.
11 Haziran 2019, Salı
YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK KURSU BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nda 13. Grup eğitimleri başladı.
11 Haziran 2019, Salı
BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Silivri Belediyesi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için “Ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni” düzenleyecek.
BELEDİYEDE TASARRUF DÖNEMİ BAŞLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye bünyesinde kiralama yöntemiyle kullanılan araçlarla ilgili tasarruf çalışmalarını açıkladı. İlk etapta yapılan iade işlemlerinden sonra aylık 174 bin 906 TL tasarruf edilirken, yıllık (8 Ay) toplamda 1 milyon 339 bin TL belediye kasasında kalmış olacak.
BAŞKAN YILMAZ VANDALLIK YAPANLARA TEPKİ GÖSTERDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi propaganda amaçlı boyama yaparak şehir mobilyalarına zarar verenlere tepki gösterdi.
İBB SEÇİMLERİNE ENGELSİZ ULAŞIM
Silivri Belediyesi, 23 Haziran Pazar Günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde oy kullanacak engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşları oy kullanmaya götürecek.
HAZİRAN AYI MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 10 Haziran 2019 Pazartesi Günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.
04 Haziran 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan Bayramı’nın 1. gününde huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
04 Haziran 2019, Salı
SİLİVRİ’DE PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI
Silivri’de Ramazan Bayramı kutlaması ilçe protokol üyelerinin katılımıyla Olta Restoran’da gerçekleşti.