09 Temmuz 2019, Salı
KAVAKLI VE SELİMPAŞA SANAYİCİLERİNİ DİNLEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanayiciler ile bir araya gelerek çözüm yollarını konuşmaya devam ediyor.
08 Temmuz 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE BÖREKLER YARIŞTI
Silivri Belediyesi 10. Ortaköy Börek Festivali börek yarışmaları ve ünlü şarkıcı Altay konseri ile dolu dolu geçti.
07 Temmuz 2019, Pazar
SİLİVRİ’DE GÖRKEMLİ LAVANTA ŞENLİĞİ
Silivri Belediyesi 4. Lavanta Hasat Şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin hasat yaptığı ve fotoğraf çektirdiği şenlik muhteşem geçti.
İLK KAVUNU BAŞKAN YILMAZ TOPLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yılın ilk Topatan Kavunu üreticisi Tevfik Atasoy’un tarlasında incelemelerde bulunarak kavun topladı.
BELEDİYEDEN ANNE VE ÇOCUKLAR İÇİN ATÖLYELER
Silivri Belediyesi ilçe genelindeki tüm mahallelerde anne ve çocukların birlikte sosyalleşmesini sağlamak amacıyla atölye çalışmaları düzenleyecek
YENİ REKLAM ÜCRETLERİ BELİRLENDİ
Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 2. Birleşimi’nde gelir artırmaya yönelik reklam tarifeleri kabul edildi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN İSTİHDAM HAMLESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sanayi bölgelerini ziyaret ederek işadamları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Değirmenköy sanayicileriyle buluştuğu toplantıda alt yapı, ulaşım ve istihdam sorunlarına çözüm yolları konuşuldu.
AKÖREN ÇİFTÇİSİ RAHAT EDECEK
Silivri Akören Mahallesi’nde Silivri Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen köprü yapım ve genişletme çalışmaları tamamlandı.
İKİ YENİ LOSTRA SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Silivri Belediyesi, geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan esnafın daha iyi koşullarda hizmet sunması için iki yeni lostra salonunu hizmete açtı.
TEMMUZ AYI MECLİSİ II. BİRLEŞİMİ YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, 5 Temmuz 2019 Cuma günü saat 10.00’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
03 Temmuz 2019, Çarşamba
KONSEY TOPLANTISINDA “MARKA KENT” VURGUSU
Silivri Kent Konseyi, 13. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeni dönem ilk toplantısını Başkan Yılmaz’ın katılımı ile Silivri Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
02 Temmuz 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ SİYEZ BUĞDAYI HASADINA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Malva Permakültür Çiftliği’nde gerçekleştirilen Siyez (Ata) Buğdayı hasadına katıldı.