BAŞKAN YILMAZ SELİMPAŞA EK HİZMET BİNASI’NI İNCELEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Devlet Hastanesi Selimpaşa Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
SATRANÇ TURNUVASINDA KIYASIYA YARIŞ
Silivri Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilciliği işbirliğinde 19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi.
NAZIM HEYKELİ ESKİ HALİNE KAVUŞTU
Silivri Sahili’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilen Şair Nazım Hikmet Ran heykeli Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile tamir edildi.
GÖNÜL SOFRALARI CEZAEVİ LOJMANLARINDA KURULDU
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programı Silivri Cezaevi Lojmanları ile devam etti.
26 Mayıs 2019, Pazar
BAŞKAN YILMAZ: “TARIM VE HAYVANCILIKTAN VAZGEÇEMEYİZ”
Seymen Mahallesi’nde düzenlenen Gönül Sofraları iftar programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Marka Kent Silivri hedefimizin bir bölümünü tarım ve hayvancılık oluşturacak. Biz tarımdan ve hayvancılıktan vazgeçemeyiz” dedi.
25 Mayıs 2019, Cumartesi
BEKİRLİ VE KURFALLI’DA GÖNÜL SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bekirli ve Kurfallı’da kurulan Gönül Sofraları’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.
25 Mayıs 2019, Cumartesi
70 KURSİYERE “ORGANİK ÜRETİM” SERTİFİKASI
Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde verilen “Organik Sebze Yetiştiriciliği Eğitimi” tamamlandı. Başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.
24 Mayıs 2019, Cuma
BAŞKAN YILMAZ: “ŞİMDİ SIRA BENDE”
Yeni Mahalle Garden Arkası’nda kurulan Gönül Sofraları iftar yemeğinde konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Açılan kollara karşı açılan yürekler gördüm. Siz benim uzattığım eli havada bırakmadınız ve şimdi sıra bende” dedi.
23 Mayıs 2019, Perşembe
İBB, YERLİ TOHUM EKİMİNE TÜRAM’DA BAŞLADI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde (TÜRAM) yerli tohum deneme ekimlerine başladı.
23 Mayıs 2019, Perşembe
GÖNÜL SOFRALARI SİNEKLİ’DE KURULDU
Silivri Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında kurduğu Gönül Sofraları Büyük Sinekli ve Küçük Sinekli’de gerçekleştirildi.
22 Mayıs 2019, Çarşamba
TİŞÖRTLER BEZ ÇANTAYA DÖNÜŞTÜ
Silivrili kadınlar, Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce geri dönüşüme farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, geri dönüşüme atılmış tişörtlerden çanta yaptı.
22 Mayıs 2019, Çarşamba
HAYRİ BARAÇLI’DAN SİLİVRİ’YE DESTEK SÖZÜ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’yı ziyaret ederek Silivri yatırımları için destek sözü aldı.