15 Nisan 2019, Pazartesi
RAMAZAN ÖNCESİ CAMİ TEMİZLİKLERİ BAŞLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile Ramazan Ayı hazırlıkları kapsamında ilçe genelinde cami temizlikleri başladı.
15 Nisan 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ’IN TURİZM HAFTASI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz 15-22 Nisan Turizm Haftası’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.
13 Nisan 2019, Cumartesi
YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
2019- 2024 döneminin ilk meclisi olan Nisan ayı meclisi bugün Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşti.
KORUYUCU AİLE FARKINDALIK PROGRAMI YAPILDI
Silivri Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı ortaklığında “Koruyucu Aile Bilgilendirme Toplantısı” Silivrililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
BAŞKAN YILMAZ, KADIN FUTBOLCULARI UĞURLADI
Başkan Yılmaz, Alibeyspor Kulübü Kadın Futbol Takımını 2. Lig yolunda oynanacak futbol müsabakasına yolcu etti.
BAŞKAN YILMAZ AK PARTİ TEŞKİLATINI AĞIRLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kalabalık bir grup halinde ziyaretine gelen AK Parti Silivri İlçe Teşkilatını Meclis Salonu’nda misafir etti.
NİSAN AYI MECLİSİ CUMARTESİ
Silivri Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 13 Nisan 2019 Cumartesi Günü saat 10.00’ gerçekleştirilecek.
MUHTARLARDAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Mahalle muhtarları Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti.
BAŞKAN YILMAZ KAYMAKAM PARTAL’I ZİYARET ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilk ziyaretini Silivri Kaymakamı Ali Partal’a gerçekleştirdi.
10 Nisan 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ’DAN “TAKIMINA SAHİP ÇIK” KAMPANYASI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçenin önemli değerlerinden biri olan Silivrispor’a katkı sağlamak amacıyla ilçe protokol üyelerinin katılımıyla “Silivri Takımına Sahip Çık” kampanyası düzenledi.
09 Nisan 2019, Salı
POLİS TEŞKİLATIMIZIN 174. YILI KUTLU OLSUN
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü sebebi ile mesaj yayınladı.
09 Nisan 2019, Salı
MİMAR SİNAN KÖPRÜSÜ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 9 Nisan Mimar Sinan’ı Anma ve Mimarlar Günü’nde tadilat halindeki Silivri Mimar Sinan Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.