GÖNÜL SOFRASI KADIKÖY’DE KURULDU
Silivri Belediyesi, Ramazan Ayı’nın manevi coşkusunu ilçenin dört bir yanında kurduğu Gönül Sofraları ile yaşatmaya devam ediyor.
SİLİVRİ BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI
Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi Silivrililerin erzak yardımlarını kapılarına kadar götürüyor.
BAŞKAN YILMAZ’DAN VALİ YERLİKAYA’YA ZİYARET
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti
BELEDİYE EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
Silivri Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çevre temizliği, bakım, onarım ve asfaltlama yama çalışmalarını hızlandırdı.
BAŞKAN YILMAZ, CİMBOM’UN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Galatasaray Spor Kulübü taraftarının şampiyonluk coşkusuna ortak oldu.
KARASU SPOR TESİSİ’NDE ÇİM SAHA GÜÇLENDİRİLDİ
Selimpaşa Mahallesi Mehmet Karasu Spor Tesisi’nde zemin güçlendirme çalışmaları gerçekleştirildi.
SİLİVRİ’DE 19 MAYIS VE RAMAZAN COŞKUSU BİR ARADA
Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Yürüyüşü ve 100. Yıl İftar Programı’nda katılan 15 bini aşkın Silivrili 19 Mayıs ve Ramazan ayı coşkusunu bir arada yaşadı.
19 Mayıs 2019, Pazar
19 MAYIS’IN 100. YILDÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü resmi tören programı Atatürk Anıtı’nda gerçekleşti. Kutlama etkinlikleri festival alanında devam etti.
19 Mayıs 2019, Pazar
GÖNÜL SOFRASI SEMİZKUMLAR’DA KURULDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde kurulan Gönül Sofraları Silivrililerin yoğun katılımı ile devam ediyor.
18 Mayıs 2019, Cumartesi
GÜMÜŞYAKALILAR GÖNÜL SOFRASI’NDA ORUÇ AÇTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Gümüşyaka Mahallesi’nde düzenlediği Gönül Sofraları İftar Programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
18 Mayıs 2019, Cumartesi
BAŞKAN YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
17 Mayıs 2019, Cuma
ÖZEL ÇOCUKLAR ASKERLİK GÖREVİNİ YAPTI
Silivrili Özel Askerler, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi aracılığı ile Hasdal Kışlası’nda düzenlenen bir günlük temsili askerlik törenine katıldı.