05 Temmuz 2019, Cuma
BELEDİYEDEN ANNE VE ÇOCUKLAR İÇİN ATÖLYELER
Silivri Belediyesi ilçe genelindeki tüm mahallelerde anne ve çocukların birlikte sosyalleşmesini sağlamak amacıyla atölye çalışmaları düzenleyecek
05 Temmuz 2019, Cuma
YENİ REKLAM ÜCRETLERİ BELİRLENDİ
Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 2. Birleşimi’nde gelir artırmaya yönelik reklam tarifeleri kabul edildi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN İSTİHDAM HAMLESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sanayi bölgelerini ziyaret ederek işadamları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Değirmenköy sanayicileriyle buluştuğu toplantıda alt yapı, ulaşım ve istihdam sorunlarına çözüm yolları konuşuldu.
AKÖREN ÇİFTÇİSİ RAHAT EDECEK
Silivri Akören Mahallesi’nde Silivri Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen köprü yapım ve genişletme çalışmaları tamamlandı.
İKİ YENİ LOSTRA SALONU HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Silivri Belediyesi, geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan esnafın daha iyi koşullarda hizmet sunması için iki yeni lostra salonunu hizmete açtı.
TEMMUZ AYI MECLİSİ II. BİRLEŞİMİ YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, 5 Temmuz 2019 Cuma günü saat 10.00’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
03 Temmuz 2019, Çarşamba
KONSEY TOPLANTISINDA “MARKA KENT” VURGUSU
Silivri Kent Konseyi, 13. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeni dönem ilk toplantısını Başkan Yılmaz’ın katılımı ile Silivri Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
BAŞKAN YILMAZ SİYEZ BUĞDAYI HASADINA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Malva Permakültür Çiftliği’nde gerçekleştirilen Siyez (Ata) Buğdayı hasadına katıldı.
BAŞKAN YILMAZ SANAYİCİLERLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ortaköy Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamları ile tanışma toplantısında bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm mesajları verdi.
YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE AÇILDI
Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları, Silivri Sahili’nde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile açıldı.
01 Temmuz 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ CEMEVİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cemevi’nde düzenlenen “Abdal Musa Birlik Lokma” programına katılarak hemşehrileri ile sohbet etti.
01 Temmuz 2019, Pazartesi
DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NIN 93. YILI KUTLANDI
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 93. yıldönümü, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve Silivri denizi açıklarında yapılan törenle kutlandı.