29 Temmuz 2019, Pazartesi
YOĞURT FESTİVALİ COLORFEST İLE TAMAMLANDI
Silivri Belediyesi 58’inci Yoğurt Festivali kapsamında düzenlenen ColorFest ile Silivrililer gökkuşağına döndü.
29 Temmuz 2019, Pazartesi
FESTİVAL TURNUVALARINDA DERECELER BELLİ OLDU
Silivri Belediyesi 58’inci Yoğurt Festivali spor turnuvaları bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.
DENİZ YARIŞLARINDA BÜYÜK MÜCADELE
Sahil kenti Silivri’de 58’inci Yoğurt Festivali kapsamında kabotaj yarışları düzenlendi.
EN GÜZEL SİLİVRİ YOĞURDU’NU MAYALADI
58’inci Yoğurt Festivali’nin 3’üncü gününde geleneksel Yoğurt Mayalama Yarışması yapıldı. En lezzetli yoğurdu Silivrili üretici Şaziment Çelik mayaladı.
YOĞURT FESTİVALİ’NDE ROCK MÜZİK KEYFİ
Silivri Belediyesi 58’inci Yoğurt Festivali 3’üncü günde de renkli sahne programları ile dolu dolu devam etti. Zafer İşleyen ve Grup MFÖ rock müzik keyfi yaşatırken, yoğurt yeme yarışması seyredenleri heyecanlandırdı.
TURNUVALARDA KIYASIYA MÜCADELE
Silivri Belediyesi 58’inci Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Tavla, Satranç, Basketbol ve Plaj Futbolu turnuvaları yoğun katılımla sürüyor.
EN GÜZEL SESİ DİNLEYİCİLER SEÇTİ
Silivri Belediyesi 58’inci Yoğurt Festivali kapsamında gerçekleştirilen Karaoke Ses Yarışması’nda bu yıl 16 ses yarıştı.
ALİ KINIK VE DEMET AKALIN COŞTURDU
58’inci Yoğurt Festivali’nin 2’nci gününde sahne alan ünlü şarkıcılar Ali Kınık ve Demet Akalın ile Silivri’de festival coşkusu devam etti. Konserleri izlemeye gelen binlerce kişi alanı hınca hınç doldurdu.
YOĞURT FESTİVALİ’NE ÖZEL DOĞAL PAZAR KURULDU
58’inci Silivri Yoğurt Festivali kapsamında Silivri Sahili Öğretmen Evi önüne organik ürünlerin satıldığı “Doğal Pazar Silivri” kuruldu.
YOĞURT FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
58. Silivri Yoğurt Festivali ilk gününde yabancı ülkelerin ve yöre halk danslarının sahne performansları ile coşkuyla başladı.
YOĞURT FESTİVALİ’NE RENKLİ KORTEJ
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali, ilçe protokol üyeleri, vatandaşlar ve gösteri gruplarının katılım gösterdiği renkli kortej yürüyüşü ile başladı. Festival kapsamında kurulan sergi alanları ve Doğal Pazar büyük ilgi gördü.
24 Temmuz 2019, Çarşamba
58. SİLİVRİ YOĞURT FESTİVALİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali 25 Temmuz Perşembe saat 19.30’da renkli açılış korteji ile başlıyor.