HAZİRAN MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Silivri Belediyesi Haziran Ayı toplantısının 2. Birleşiminin I. Oturumunda komisyon maddeleri okunarak onaylandı.
BAŞKAN YILMAZ TBB’DE ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2019 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı Ankara’da düzenlendi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, encümen üyesi seçildi.
HAZİRAN AYI MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminin I. Oturumu, 14 Haziran 2019 Cuma Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
13 Haziran 2019, Perşembe
İBB VE SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN YOĞUN MESAİ
İBB ve Silivri Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmaları dahilinde ilçe genelinde ilaçlamadan kapalı durak yeri hizmetlerine kadar sürdürülen çalışmalar hızla devam ediyor.
13 Haziran 2019, Perşembe
BELEDİYE METRUK YAPILARIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Silivri Belediyesi ekipleri ilçe sınırları içindeki tehlike arz eden metruk yapıların yıkım çalışmalarını “2018-2023 Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve Eylem Planı” dâhilinde gerçekleştirdi.
BİLİM ŞENLİĞİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE NUTUK
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bilim ve Robotik Kodlama Şenliği stantlarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerin projelerini inceledi. Başkan Yılmaz, öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu hediye etti.
SİLİVRİ SAHİLİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU
İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin düzenlediği 2018-2019 akademik yılı mezuniyet şöleni ve Gripin konser programı büyük coşku ile gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her zaman Rumeli Üniversitesi’nin ve öğrencilerinin yanında olacağız” dedi.
12 Haziran 2019, Çarşamba
“SİLİVRİ’Yİ EVİMİZ GİBİ TEMİZ TUTACAĞIZ”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline çalışma koşullarını iyileştirme sözü verdi. Yaz aylarındaki yoğunluğa dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Zorlukları aşmak bizim elimizde. Ben kendi evinin önünü nasıl temizliyorsa, Silivri’yi de öyle temizleyecek bir ekip istiyorum” dedi.
KÜLTÜR MERKEZİ ÜCRETSİZ YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yaz Dönemi Kurs kayıtları başladı. Yetişkin ve çocuk kategorilerinde danstan müziğe, el sanatlarından tiyatroya toplamda 30 ayrı branşta eğitimler verilecek.
ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın başvuruları başladı. 11 ayrı branşta verilecek eğitimlerin başvuru süresi 30 Haziran’da sona erecek.
11 Haziran 2019, Salı
YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK KURSU BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nda 13. Grup eğitimleri başladı.
11 Haziran 2019, Salı
BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Silivri Belediyesi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için “Ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni” düzenleyecek.