10 Mayıs 2019, Cuma
GÖNÜL SOFRALARI ORTAKÖY İLE DEVAM ETTİ
Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Gönül Sofraları, Ortaköy Mahallesi ile devam etti. Başkan Volkan Yılmaz’ın katıldığı iftar yemeğinde hep birlikte oruç açıldı ve dua edildi.
MAYIS AYI MECLİSİ II. BİRLEŞİMİ YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Silivri Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10.00’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
ÇANTALILAR GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Çanta Mahallesi’nde kurulan gönül sofraları, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
BAŞKAN YILMAZ 19 MAYIS MEYDANI’NI İNCELEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Kaymakamlık binası arkasında bulunan 19 Mayıs Meydanı’nda incelemelerde bulundu.
ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU KÜTÜPHANESİ AÇILDI
Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu Kütüphanesi ve TÜBİTAK Bilim Fuarı, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın katılımı ile açıldı.
HASAN AKGÜN’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PİDE VE EKMEK DENETİMİ
Silivri Belediyesi ekipleri, ekmek ve unlu mamulleri imalatı yapan fırınlarda gramaj ve fiyat denetimi gerçekleştirdi.
GAZİTEPE’DE GÖNÜL SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Ramazan ayı boyunca mahallelerde hazırlatacağı iftar sofralarının ilki Gazitepe Mahallesi’nde kuruldu.
07 Mayıs 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ TÜRAM’I İNCELEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni (TÜRAM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
07 Mayıs 2019, Salı
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Silivri Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan’ın ilk orucunu şehit aileleri ve gaziler ile birlikte açtı.
06 Mayıs 2019, Pazartesi
GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞALIM
Silivri Belediyesi, Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliği yaşatmak için ilçenin dört bir yanında gönül sofraları kuracak.
05 Mayıs 2019, Pazar
BAŞKAN YILMAZ’DAN RAMAZAN MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Oruç açacağımız iftar sofralarında sadece açlığımızı gidermek için değil, sadece ekmeğimizi ve suyumuzu paylaşmak için değil; kardeşliğimizi paylaşmak için de bulunacağız” dedi.