SEVİMLİ DOSTLARIMIZ SAĞLIĞINA KAVUŞUYOR
Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki sahipsiz dostlarımızın tespit, bakım ve tedavi çalışmalarını sürdürüyor.
BAŞKAN YILMAZ DOĞALGAZ DEPOLAMA TESİSİNİ İNCELEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Kuzey Marmara Yeraltı Doğalgaz Depolama Genişletme Projesi” kapsamında Silivri denizi açıklarındaki Off-Shore (Açık Deniz) Jack-Up platformunu ziyaret etti.
TEHLİKE ARZ EDEN ESKİ SAĞLIK OCAĞI YIKILDI
Gümüşyaka Mahallesi’ndeki eski sağlık ocağı binası tehlike arz etmesi nedeniyle yıkıldı.
18 Haziran 2019, Salı
SİLİVRİ’NİN İMAR VE MÜLKİYET SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın girişimleri sonuç verdi. Uzun yıllar çözülemeyen imar düzenlemesi ve mülkiyet hakkı sorunları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatıyla ortadan kalkacak.
17 Haziran 2019, Pazartesi
BAKAN KURUM’DAN SİLİVRİ MÜJDELERİ
Silivri’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın imar planı düzenlemesi ve yatırımların yer aldığı proje dosyasına destek sözü vererek müjdelerini açıkladı. Kısa sürede çözülecek sorunlar arasında Büyük Ova Projesi’nde yer alan bölgelerin imar durumu, 2B başvuruları, 18 madde uygulaması ve Millet Bahçesi yer alıyor.
17 Haziran 2019, Pazartesi
KİPA ÜST GEÇİDİNDE ASANSÖR PROJESİ ONAYLANDI
Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri Kipa AWM önünde bulunan üst geçitte asansör yapım projesi onaylandı.
16 Haziran 2019, Pazar
SİLİVRİ’YE YÜZME HAVUZU MÜJDESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Silivri’de ağırladı. Başkan Yılmaz’ın yüzme havuzu talebi üzerine konuşan Bakan Kasapoğlu, “Yarı olimpik yüzme havuzunuz Silivri’ye hayırlı olsun” dedi.
16 Haziran 2019, Pazar
DERNEK BAŞKANLARI DEVLET BAHÇELİ’NİN MİSAFİRİ OLDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki yöre dernek başkanları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Hemşehri Dernekleri İle Kahvaltı” programına katıldı.
SİLİVRİ MUHTARLARI DEVLET BAHÇELİ İLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle muhtarları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Muhtarlarımızla Kahvaltı” adlı programa katıldı.
SİLİVRİ’DE TARIM VE HAYVANCILIK KONUŞULDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi Silivri’de ağırladı. Bakan Pakdemirli, muhtarlar, tarım kuruluşu temsilcileri ve damızlık birliği temsilcileriyle bir araya gelerek beklenti ve hedeflerini anlattı.
TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ TÜRAM’I ZİYARET ETTİ
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni (TÜRAM) ziyaret etti.
14 Haziran 2019, Cuma
MİNİKLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDULAR
Silivri Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2018-2019 eğitim öğretim yılı sene sonu tatili öncesinde karne heyecanı yaşayan miniklerin heyecanına ortak oldu.