05 Ağustos 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE KAVUN VE BAMYA LEZZETLERİ YARIŞTI
Silivri Belediyesi 7’nci Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, bölgenin doğal bamya ve kavunlarının lezzet yarışına sahne oldu. Gün boyu süren etkinliklerin finalinde ise ünlü şarkıcı Alişan konser vererek doyasıya eğlendirdi.
02 Ağustos 2019, Cuma
HAZİNE ARAZİLERİ SATIŞINDA ÖDEME KOLAYLIĞI
Silivri Kaymakamlığı tarafından orman köylerindeki hazine arazileri ve vatandaşların kullandığı taşınmazların satın alınmasına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ayrıca Değirmenköy Mahallesi’ndeki afet bölgesinin sınırlarıyla ilgili yeni yasal düzenleme hakkında da bilgiler paylaşıldı.
02 Ağustos 2019, Cuma
KURBAN KESİM ELEMANLARI BAYRAMA HAZIR
Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında Silivri Belediyesi, Silivri Halk Eğitim Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle ‘Kurban Kesim Elemanı’ kursuna katılanlara belgeleri verildi.
SİLİVRİ SAHİLİ’NDE ÜCRETSİZ İNTERNET
Silivri Belediyesi, sahil şeridinde vatandaşlara ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı.
SERGİ ALANLARI FESTİVALE RENK KATACAK
Silivri Belediyesi 7’nci Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali kapsamında kurulacak sergi alanları hazırlıklarını tamamladı.
SÜNNET ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENDİ
Silivri Belediyesi 151 çocuğu sünnet ettirmesinin ardından, aileleri ve akrabaları ile eğlenebileceği Sünnet Şöleni organize etti.
MİMARSİNAN MAHALLESİ’NDEKİ METRUK YAPI YIKILDI
Silivri Belediyesi ekiplerince Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan ve tehlike arz eden metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi.
31 Temmuz 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki basın mensuplarıyla Danamandıra Gölet’te bir araya geldi.
30 Temmuz 2019, Salı
KAVUN VE BAMYA FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ
Silivri Belediyesi 7’nci Topatan Kavunu ve Bamya Festivali 4 Ağustos Pazar Günü renkli yarışmalar ile gerçekleşecek.
30 Temmuz 2019, Salı
SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI HAZIRLIĞI
Silivri Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim yerlerindeki çalışmalar dâhil olmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.
29 Temmuz 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ: “YOĞURDUN BAŞKENTİ SİLİVRİ OLACAK”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 58’inci Yoğurt Festivali’ne katılan hemşehrilerine teşekkür ederek, “Yoğurdun başkenti Silivri olacak” dedi.
29 Temmuz 2019, Pazartesi
SİLİVRİ KONULU EN GÜZEL FOTOĞRAF ÖDÜLÜ KAPTI
Silivri Belediyesi’nin 58’inci Yoğurt Festivali kapsamında düzenlediği “Foto Safari Fotoğraf Yarışması” sona erdi. Silivri’yi anlatan en iyi 3 fotoğraf 5 Bin TL ile ödüllendirildi.