03 Mayıs 2019, Cuma
BAŞKAN YILMAZ TDBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
02 Mayıs 2019, Perşembe
ÖZEL ÇOCUKLARA ASKER EĞLENCESİ
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (EYKOM), temsili olarak askere gidecek engelli gençler için kına eğlencesi düzenledi.
02 Mayıs 2019, Perşembe
ESKİ BAŞKANLARDAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kapanan belde belediyelerinin eski belediye başkanları, Başkan Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.
BELEDİYE PERSONELİNE İKRAMİYE MÜJDESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye personeli ile yaptığı toplantıda birikmiş ikramiyelerin ilk dilimini müjdeledi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
SARIBEKİR, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
Sarten Ambalaj A.Ş. Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
BAŞKAN YILMAZ’IN HAFTA SONU MESAİSİ
Başkan Yılmaz, geçtiğimiz hafta sonu Büyükkılıçlı, Yolçatı ve Değirmenköy Mahallesi’ni ziyaret ederek mevcut sorunlar hakkında bilgi aldı.
BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARI DİNLEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek yeni dönem Dernek Başkanı Muharrem Eren ve muhtarlar ile buluştu.
TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ STAJ TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin İtalya stajı tamamlandı. Öğrenciler, edindikleri bilgileri konferans ile diğer öğrencilere aktardı.
6.TRAP YARIŞMASI YOĞUN İLGİ İLE GERÇEKLEŞTİ
Değirmenköy Mahallesi’nde düzenlenen 6. Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Atış Yarışması yoğun ilgi ile gerçekleşti.
26 Nisan 2019, Cuma
TÜRAM’A ZİYARETLER SÜRÜYOR
Namık Kemal Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü ve Bağcılar Üsküp İlkokulu öğrencileri, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret ederek bilgiler aldı.
26 Nisan 2019, Cuma
SİLİVRİLİ KADINLARLA YAZA MERHABA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kadın üreticilerin stant açarak satış yaptığı “Yaza Merhaba” etkinliğine katıldı.