30 Ağustos 2019, Cuma
EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK
Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Eylül 2019 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
30 Ağustos 2019, Cuma
ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI TÖRENLE BAŞLADI
Silivri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.
BAŞKAN YILMAZ SİLİVRİSPOR GECESİNE KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivrispor Kulübü tarafından düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Yemeği’ne katıldı.
YAZ SPOR OKULLARINA RENKLİ KAPANIŞ
Silivri Belediyesi’nin, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni yapıldı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “İmkansızlıklar içerisinde elde ettiğimiz kazanımları her daim savunmak ve korumak üzerimize düşen onurlu bir vazifedir.” dedi.
SİLİVRİ’DE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek Zafer Yürüyüşü ve Mehter takımı konserine tüm Silivrilileri davet etti.
EN İYİ KARPUZ BU FESTİVALDE
Sulama yapılmadan yetiştirilen Kadıköy Karpuzu’nun tanıtılması için Silivri Belediyesi’nin düzenleyeceği 8’inci Karpuz Festivali 1 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.
BELEDİYEDEN OKULLARA BOYA YARDIMI
Silivri Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde 57 devlet okulunun boya ihtiyacını karşıladı.
BOŞNAK BAHÇE MEVKİİ ÇEKİM ALANI OLDU
Silivri Belediyesi ekiplerince Boşnak Bahçe Mevkii’nde gerçekleştirilen peyzaj ve park çalışmaları tamamlandı.
MİNİKLER GÜN BOYU BABALARI İLE VAKİT GEÇİRDİ
Silivri Kent Konseyi tarafından düzenlenen Baba-Çocuk Şenliği, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde eğlenceli oyunlar, spor aktiviteleri ve eğitimler ile gerçekleştirildi.
26 Ağustos 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ: “EBEDİYETE KADAR BU TOPRAKLARDA OLACAĞIZ”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi ve 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruz’un yıl dönümleri nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ebediyete kadar bu topraklarda olmaya devam edeceğiz.” dedi.
25 Ağustos 2019, Pazar
SİLİVRİ’DE COŞKULU DOMATES FESTİVALİ
Silivri’nin Değirmenköy Mahallesi’nde bu yıl 35’incisi yapılan geleneksel Domates Festivali’ne binlerce kişi katıldı. Başkan Yılmaz, “İstanbul’un tarım ve hayvancılık merkezi Silivri olacak” mesajı verdi.