18 Temmuz 2019, Perşembe
BAŞKAN YILMAZ PROJELERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sorunların çözümü ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü.
18 Temmuz 2019, Perşembe
BAŞKAN YILMAZ, DEVLET BAHÇELİ’Yİ FESTİVALE DAVET ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek 58.Yoğurt Festivali’ne davet etti.
17 Temmuz 2019, Çarşamba
KÖPEK IRKLARI SİLİVRİ’DE YARIŞACAK
Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğinde “Ulusal ve Uluslararası Irk Standartları Yarışmaları” düzenlenecek.
16 Temmuz 2019, Salı
MİMARSİNAN MAHALLESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi’ndeki düğün salonu ve futbol sahasında incelemelerde bulundu.
15 Temmuz 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI
Silivri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen anma programı kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Piri Mehmet Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.
GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN 4 YENİ ARAÇ
Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile lisanslı firma tarafından yürütülen geri dönüşüm atıklarının toplanmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması için 4 yeni araç daha filoya eklendi.
YAZ SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR
6- 16 yaş arasındaki Silivrili çocuklar, Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 11 ayrı branşta eğitim alarak arkadaşlarıyla birlikte yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.
ÜCRETSİZ TARIM LİSESİ KAYITLARINA BAŞLADI
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca ücretsiz eğitim vermek üzere kayıtlarını almaya başladı.
ZABITADAN DİLENCİLERE CEZAİ İŞLEM
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında dilencilik yapan kişileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURFALLI’YA MÜJDELER
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurfallı Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava sinemasında çay bahçesi, kır bahçesi ve halı saha müjdeledi.
11 Temmuz 2019, Perşembe
SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI DİKKAT
Silivri Belediyesi, 11 Temmuz sabah saatlerinden itibaren günün ilerleyen saatlerine kadar sürmesi beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyarıyor.
10 Temmuz 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ: “HİZMET GÖMLEĞİMİZİ GİYDİK”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Alipaşa Mahallesi’nde bulunan sanayiciler ile bir araya geldiği toplantıda, “Sizin sorunlarınız ile dertlenip Silivri’ye hizmet etmek istiyorum” dedi. İşadamlarının taleplerini dinleyen başkan Yılmaz, çözüm yöntemlerini anlattı.