19 Eylül 2019, Perşembe
SİLİVRİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Mareşallik’ ve ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 98. yıl dönümü ve Gaziler Günü Silivri’de törenle kutlandı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
ÖZEL ÇOCUKLAR ÇAMLICA TEPESİ’NİN TADINI ÇIKARDI
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nden eğitim alan özel çocuklar aileleri ile birlikte Çamlıca Tepesi’nde keyifli bir gün geçirdi.
35 MAHALLE MUHTARINI TEK TEK DİNLEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 35 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek sorunları değerlendirdi ve çözüm yıllarını konuştu. Muhtarlar, 5 aylık süre içerisinde verdiği desteklerden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.
17 Eylül 2019, Salı
GIDA BANKASI’NA İKİ YENİ BAĞIŞ
Silivri Gıda Bankası, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere kuruma getirilen gıda ve erzak bağışlarını kabul etmeye devam ediyor.
16 Eylül 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ'DAN RUMELİ'YE DESTEK SÖZÜ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Rumeli Üniversitesi yeni eğitim- öğretim dönemi açılış töreninde yaptığı konuşmada destek sözü verdi: “Tüm projelerinize destek olacağımın sözünü veriyorum.”
13 Eylül 2019, Cuma
BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
11 Eylül 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ MUHARREM AYI İFTARINA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Muharrem Ayının 11’inci gününde Silivri Cemevi’nde düzenlenen iftara katıldı.
11 Eylül 2019, Çarşamba
MİNİ MİNİ BİRLERE OKUL ÇANTASI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe genelinde 1. sınıfa başlayan öğrencilere ilkokul çantası ve bir dönemlik kırtasiye malzemesi hediye etti.
TARIM LİSESİ’NDE YENİ EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLADI
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi’nde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için ziller çaldı.
SİLİVRİ'DE 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI
Silivri’de 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreni, bu yıl ilk kez eğitime başlayan İbrahim Emine Akçay Anaokulu açılışı ile gerçekleştirildi.
BAŞKAN YILMAZ'DAN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.