28 Eylül 2019, Cumartesi
SAĞLIK BAKANI SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ’Nİ İNCELEDİ
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, inceleme yapmak üzere Silivri Devlet Hastanesi’ne geldi. Kaymakam Partal ve Başkan Yılmaz, depremin ardından ilçedeki son durumu Sağlık Bakanı Koca’ya aktardı.
27 Eylül 2019, Cuma
BAŞKAN YILMAZ’DAN DEPREM NÖBETİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçede yaşanan 5.8’lik depremin hemen ardından saha çalışmaları yaptı. Başkan Yılmaz, geç saatlere kadar yetkililerle birlikte istişare halindeydi.
27 Eylül 2019, Cuma
TARİHİ KÖPRÜLERDE HIZLI RESTORASYON İÇİN İŞBİRLİĞİ
Mimar Sinan Köprüsü ve Vakkas Köprüsü’nün açılmasıyla ilgili girişimlerini sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, restorasyonu yapan yetkili kuruluşların üst düzey temsilcilerini Silivri’de misafir etti.
25 Eylül 2019, Çarşamba
BEYCİLER MAHALLESİ’NDE HİZMET ZAMANI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, hizmet eksiği olan tüm bölgelerde gereken çalışmaların yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verdi.
24 Eylül 2019, Salı
SİLİVRİ’DE ROMAN GECESİ YAPILACAK
Silivri Belediyesi ilçede yaşayan Roman vatandaşlar için bol eğlenceli özel bir gece düzenliyor.
24 Eylül 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN DEPREM AÇIKLAMASI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri – Marmara Ereğlisi açıklarında meydana gelen depreme ilişkin açıklama yaptı.
VALİ YERLİKAYA, SİLİVRİ KÖY PAZARI’NI ZİYARET ETTİ
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın bir süre önce hayata geçirdiği Köy Pazarı projesini gezerek doğal ürünleri inceledi, üreticiler ile sohbet etti.
VALİ YERLİKAYA MİMAR SİNAN KÖPRÜSÜ’NÜ İNCELEDİ
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü inceleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.
VALİ YERLİKAYA, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN İKİ ÖNEMLİ ZİYARET
Başkan Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1.Bölge Müdürü Rüşdü Akdulun’u ve Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanı Kadir Çokçetin’i ziyaret etti.
KÜLTÜR MERKEZİ KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları başladı. Yetişkinler ve çocuklar için ayrılan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler için son tarih 10 Ekim.
MAHALLE EVİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Mahalle Evleri kış dönemi kursları başlıyor. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen Silivrili kadınlar, 10 Ekim Salı gününe kadar başvuruda bulunabilir