27 Temmuz 2019, Cumartesi
ALİ KINIK VE DEMET AKALIN COŞTURDU
58’inci Yoğurt Festivali’nin 2’nci gününde sahne alan ünlü şarkıcılar Ali Kınık ve Demet Akalın ile Silivri’de festival coşkusu devam etti. Konserleri izlemeye gelen binlerce kişi alanı hınca hınç doldurdu.
YOĞURT FESTİVALİ’NE ÖZEL DOĞAL PAZAR KURULDU
58’inci Silivri Yoğurt Festivali kapsamında Silivri Sahili Öğretmen Evi önüne organik ürünlerin satıldığı “Doğal Pazar Silivri” kuruldu.
YOĞURT FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
58. Silivri Yoğurt Festivali ilk gününde yabancı ülkelerin ve yöre halk danslarının sahne performansları ile coşkuyla başladı.
YOĞURT FESTİVALİ’NE RENKLİ KORTEJ
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali, ilçe protokol üyeleri, vatandaşlar ve gösteri gruplarının katılım gösterdiği renkli kortej yürüyüşü ile başladı. Festival kapsamında kurulan sergi alanları ve Doğal Pazar büyük ilgi gördü.
24 Temmuz 2019, Çarşamba
58. SİLİVRİ YOĞURT FESTİVALİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali 25 Temmuz Perşembe saat 19.30’da renkli açılış korteji ile başlıyor.
23 Temmuz 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ TBB ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI
TBB Encümen Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın da encümen üyesi olarak katıldığı toplantıda belediyelerin sorunları görüşüldü.
23 Temmuz 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Basın mensupları, halkın haber alma ihtiyacını yerine getiren ve kamu adına görev yapan önemli şahsiyetlerdir” dedi.
KENT KONSEYİ’NDEN PROJE TOPLANTISI
Silivri Kent Konseyi proje değerlendirme toplantısı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
KÜLTÜR MERKEZİ YAZ DÖNEMİ KURSLARI DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde her yaştan kursiyer, danstan müziğe, miss sabun yapımından halk müziği korosuna kadar yaz kurslarının tadını çıkarıyor.
KÖPEK IRKLARI KIYASIYA YARIŞTI
Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğiyle yapılan Uluslararası Köpek Irk Standartları Yarışması’na farklı ülkelerden yaklaşık 1000 köpek katıldı.
19 Temmuz 2019, Cuma
SİLİVRİ BELEDİYESİ 151 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
Silivri Belediyesi, toplu sünnet organizasyonuyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi. Çocuklar için Piri Mehmet Paşa Camisi’nde Cuma namazının ardından mevlit okutuldu.
18 Temmuz 2019, Perşembe
HAZIR MISIN SİLİVRİ?
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali birbirinden ünlü sanatçılar, ödüllü yarışmalar, eğlenceli etkinlik alanları ve Color Fest ile bu yıl da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.