25 Eylül 2019, Çarşamba
BEYCİLER MAHALLESİ’NDE HİZMET ZAMANI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, hizmet eksiği olan tüm bölgelerde gereken çalışmaların yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verdi.
24 Eylül 2019, Salı
SİLİVRİ’DE ROMAN GECESİ YAPILACAK
Silivri Belediyesi ilçede yaşayan Roman vatandaşlar için bol eğlenceli özel bir gece düzenliyor.
24 Eylül 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN DEPREM AÇIKLAMASI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri – Marmara Ereğlisi açıklarında meydana gelen depreme ilişkin açıklama yaptı.
VALİ YERLİKAYA, SİLİVRİ KÖY PAZARI’NI ZİYARET ETTİ
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın bir süre önce hayata geçirdiği Köy Pazarı projesini gezerek doğal ürünleri inceledi, üreticiler ile sohbet etti.
VALİ YERLİKAYA MİMAR SİNAN KÖPRÜSÜ’NÜ İNCELEDİ
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü inceleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.
VALİ YERLİKAYA, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN İKİ ÖNEMLİ ZİYARET
Başkan Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1.Bölge Müdürü Rüşdü Akdulun’u ve Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanı Kadir Çokçetin’i ziyaret etti.
KÜLTÜR MERKEZİ KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları başladı. Yetişkinler ve çocuklar için ayrılan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler için son tarih 10 Ekim.
MAHALLE EVİ KURS KAYITLARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi Mahalle Evleri kış dönemi kursları başlıyor. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen Silivrili kadınlar, 10 Ekim Salı gününe kadar başvuruda bulunabilir
20 Eylül 2019, Cuma
SİLİVRİ’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI
Silivri’de Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında sanayi sitesi ve ilçe merkezi esnafları ziyaret edildi.
20 Eylül 2019, Cuma
USTALAR ESERLERİNİ SERGİLİYOR
Silivri Sanat Platformu’nun usta sanatçıları, Silivri Belediyesi Sanat Galerisi’nde eserlerini görücüye çıkardı.
19 Eylül 2019, Perşembe
SİLİVRİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Mareşallik’ ve ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 98. yıl dönümü ve Gaziler Günü Silivri’de törenle kutlandı.