18 Haziran 2019, Salı
SİLİVRİ’NİN İMAR VE MÜLKİYET SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın girişimleri sonuç verdi. Uzun yıllar çözülemeyen imar düzenlemesi ve mülkiyet hakkı sorunları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatıyla ortadan kalkacak.
17 Haziran 2019, Pazartesi
BAKAN KURUM’DAN SİLİVRİ MÜJDELERİ
Silivri’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın imar planı düzenlemesi ve yatırımların yer aldığı proje dosyasına destek sözü vererek müjdelerini açıkladı. Kısa sürede çözülecek sorunlar arasında Büyük Ova Projesi’nde yer alan bölgelerin imar durumu, 2B başvuruları, 18 madde uygulaması ve Millet Bahçesi yer alıyor.
17 Haziran 2019, Pazartesi
KİPA ÜST GEÇİDİNDE ASANSÖR PROJESİ ONAYLANDI
Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Silivri Kipa AWM önünde bulunan üst geçitte asansör yapım projesi onaylandı.
16 Haziran 2019, Pazar
SİLİVRİ’YE YÜZME HAVUZU MÜJDESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Silivri’de ağırladı. Başkan Yılmaz’ın yüzme havuzu talebi üzerine konuşan Bakan Kasapoğlu, “Yarı olimpik yüzme havuzunuz Silivri’ye hayırlı olsun” dedi.
16 Haziran 2019, Pazar
DERNEK BAŞKANLARI DEVLET BAHÇELİ’NİN MİSAFİRİ OLDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki yöre dernek başkanları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Hemşehri Dernekleri İle Kahvaltı” programına katıldı.
SİLİVRİ MUHTARLARI DEVLET BAHÇELİ İLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle muhtarları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Muhtarlarımızla Kahvaltı” adlı programa katıldı.
SİLİVRİ’DE TARIM VE HAYVANCILIK KONUŞULDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi Silivri’de ağırladı. Bakan Pakdemirli, muhtarlar, tarım kuruluşu temsilcileri ve damızlık birliği temsilcileriyle bir araya gelerek beklenti ve hedeflerini anlattı.
TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ TÜRAM’I ZİYARET ETTİ
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni (TÜRAM) ziyaret etti.
MİNİKLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDULAR
Silivri Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2018-2019 eğitim öğretim yılı sene sonu tatili öncesinde karne heyecanı yaşayan miniklerin heyecanına ortak oldu.
HAZİRAN MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Silivri Belediyesi Haziran Ayı toplantısının 2. Birleşiminin I. Oturumunda komisyon maddeleri okunarak onaylandı.
BAŞKAN YILMAZ TBB’DE ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2019 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı Ankara’da düzenlendi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, encümen üyesi seçildi.
HAZİRAN AYI MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminin I. Oturumu, 14 Haziran 2019 Cuma Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.