SİLİVRİ SAHİLİ’NDE MÜZİK KEYFİ
Silivrililer, Sanat Parkı’nda gerçekleştirilen enstrümantal müzik dinletisinin keyfini yaşadı.
YILIN İLK DOMATESİNİ BAŞKAN YILMAZ TOPLADI
Değirmenköylü çiftçi Şaban Uzun, bu yıl da Silivri’nin ilk domates üreticisi oldu. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çiftçi Uzun’u ziyaret ederek ilk mahsulü birlikte topladı.
SİLİVRİ BELEDİYESİ FOTO SAFARİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi, ilçenin tanıtımına yönelik ödüllü Foto Safari yarışması düzenliyor.
27 Haziran 2019, Perşembe
AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Büyükçavuşlu mahalle sakinleriyle birlikte açık havada sinema keyfi yaşadı.
26 Haziran 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ FENERKÖY ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Fenerköy Mahallesi Muhtarı Muharrem Eren’in düzenlediği öğretmenler buluşmasına katıldı.
16 Haziran 2019, Pazar
DENİZBANK’TAN TARIM LİSESİ KÜTÜPANESİNE DESTEK
Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Denizbank Tarım Bankacılığı Genel Müdürlüğünce “Tarım Kitaplığı” kuruldu.
25 Haziran 2019, Salı
BELEDİYE EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Silivri Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çevre temizliği, bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları devam ediyor.
25 Haziran 2019, Salı
SİLİVRİ BELEDİYESİ FESTİVAL HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İlçenin yöresel değerlerini tanıtmak, bölgenin tarihini ve kültürünü yaşatarak Türkiye geneline duyurmak, Silivri’yi Marka Kent haline dönüştürmek adına Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ve birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı Festival Takvimi belli oldu.
24 Haziran 2019, Pazartesi
AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİMLERİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi, tüm mahalle ve köylerde beyazperde kurarak sinema salonlarını köy meydanlarına indiriyor.
21 Haziran 2019, Cuma
KIBRIS GAZİLERİ MİLLİ MÜCADELE MADALYALARINI ALDI
Silivri’de yaşayan Kıbrıs Barış Harekatı Gazileri, 45 yıl sonra düzenlenen törenle ‘Milli Mücadele Madalyası ve Beratı’ ile onurlandırıldı.
20 Haziran 2019, Perşembe
BAŞKAN YILMAZ, BAKAN SELÇUK İLE FABRİKA ZİYARETİ YAPTI
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte Çağ Kabara Fabrikası’nı ziyaret etti.
20 Haziran 2019, Perşembe
BOŞNAK BAHÇE’DE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi ekiplerince Silivri Sahili Boşnak Bahçe Mevkii’nde yürüyüş yolu yapımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları başladı.