12 Ekim 2009, Pazartesi
ALMANYA SOSYAL DEMOKRAT PARTİSİ GENÇLİK KOLLARI'NDAN SİLİVRİ BELEDİYESİ'NE ZİYARET
Almanya Sosyal Demokrat Partisi Heinsberg Gençlik Kolları Başkanı Dilşad Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Gençleri Silivri Belediyesi Başkan Vekili Suna Göçengil karşıladı.
11 Ekim 2009, Pazar
ALMAN HEYETİ İSTANBUL'U ÇOK SEVDİ
Silivri Belediyesi'nin davetlisi olarak geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye'ye gelen Almanya Königsbrunn 2. Belediye Başkanı Norbert Schwalber ve Türk- Alman Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
09 Ekim 2009, Cuma
ARSA SATIŞLARININ DURDURULMASI TALEBİ REDDEDİLDİ
Silivri Belediyesi'ne ait 94 adet taşınmazın satışı ile ilgili Silivri Belediyesi AKP'li Meclis Üyeleri'nin İstanbul 5. İdari Mahkemesi'ne yaptığı yürütmeyi durdurma talebi reddedildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; "Hukukun üstünlüğü tecelli etti" dedi.
08 Ekim 2009, Perşembe
YENİ YAPILAN ÜST GEÇİTLER HİZMETE GİRDİ
Silivri Semizkumlar Mahallesi ve Silivri Selimpaşa Mahallesi Araptepe Mevkiinde yapılan üst geçit çalışmaları tamamlandı. Bölgenin önemli birer ihtiyacını karşılayan üst geçitler hizmete girdi.
07 Ekim 2009, Çarşamba
KÖNİGSBRUNN BELEDİYESİ'NDEN SİLİVRİ'YE YARDIM ELİ
Almanya Königsbrunn 2. Belediye Başkanı Norbert Schwalber ve Türk- Alman Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine değinen Başkan Işıklar; "Kardeş şehirlerin, kentlerin birbirleri ile işbirliği yapması, devletlerarası işbirliğine de büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
06 Ekim 2009, Salı
İSTANBUL'UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 86. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
İstanbul'un kurtuluşunun 86. yıldönümü, Silivri'de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma TOKİ Cumhuriyet Lisesi Müdürü Selahat Özel tarafından gerçekleştirildi.
06 Ekim 2009, Salı
05 EKİM 2009 GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
05 Ekim 2009 Pazartesi günü gerçekleştirilen Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nda görüşülen gündem maddeleri, II. birleşiminde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.
04 Ekim 2009, Pazar
IŞIKLAR: "İLÇEMİZİ KALKINDIRMAYA YÖNELİK HER TÜRLÜ PROJE VE ÖNERİYE AÇIĞIZ"
Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu'nun yeni Rezidans ve Yaşam Parkı projesiyle ilgili düzenlemiş olduğu yemekli toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; "İlçemizde bulunan yatırımcılarımızın kaynaklarını bölgemize aktarıyor olması bizi gururlandırıyor" dedi.
04 Ekim 2009, Pazar
EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI PAZARTESİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Silivri Belediye Meclisi'nin 05 Ekim 2009 Pazartesi tarihine rastlayan Ekim ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 14.30'da gerçekleştirilecek.
01 Ekim 2009, Perşembe
IŞIKLAR: "BELEDİYE BAŞKANINI YOK SAYAN ZİHNİYETİ KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM"
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın ilçeye yaptığı ziyaret programına katılmadığı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Yapılan ziyaretten haberdar edilmediğini ifade eden Başkan Işıklar; "Yitirilen saygı, devlete olan güven, inanç ve itibarı sarsar" dedi.
01 Ekim 2009, Perşembe
SEL FELAKETİNDE ZARAR GÖREN OKULLARDA HAŞERE İLE MÜCADELE ÇALIŞMASI
Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından koordine edilen haşere ile mücadele ve dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, su taşkınlarında zarar gören okullarda ilaçlama çalışmaları yapıldı.
29 Eylül 2009, Salı
MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN IŞIKLAR'A ZİYARET
Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Albay Ahmet Kendigel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti.