20 Ağustos 2019, Salı
EKİPLER SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Silivri Belediyesi Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen temizlik, bakım ve onarım çalışmaları ilçenin birçok bölgesinde eş zamanlı olarak devam ediyor.
20 Ağustos 2019, Salı
SİLİVRİ’DE DOMATES FESTİVALİ HEYECANI
Bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan Silivri Belediyesi Değirmenköy Domates Festivali 24 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek.
16 Ağustos 2019, Cuma
İL MÜDÜRÜ KARACA’DAN SİLİVRİ’YE DESTEK SÖZÜ
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, beraberindeki heyet ile birlikte Silivri Belediyesi TÜRAM’da incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda tarım projeleri konuşuldu.
15 Ağustos 2019, Perşembe
ANNE VE ÇOCUK ATÖLYELERİ DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi tarafından tüm mahallelerde düzenlenen Anne ve Çocuk Atölye Çalışmaları devam ediyor.
12 Ağustos 2019, Pazartesi
SİLİVRİ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI
Silivri’de Kurban Bayramı kutlama programı ilçe protokol üyelerinin katılımıyla Olta Restoran’da gerçekleşti.
10 Ağustos 2019, Cumartesi
HAYIRSEVERLERDEN SİLİVRİ GIDA BANKASI’NA DESTEK
Hayırsever iş adamı ve esnaflar, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Silivri Gıda Bankası’na gıda bağışında bulundu.
10 Ağustos 2019, Cumartesi
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Yerelden genele barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya ve hoşgörü anlayışımızı korumaya devam edeceğiz.” dedi.
09 Ağustos 2019, Cuma
ZABITADAN BAYRAM DENETİMİ
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kuruyemiş ve tatlı ürünleri satışı yapan işletmeleri denetledi.
09 Ağustos 2019, Cuma
BAŞKAN YILMAZ’DAN 22 BİN ÇOCUĞA BAYRAMLIK
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde 22 bin çocuğa bayram kıyafet hediye etti.
06 Ağustos 2019, Salı
ÇİFTÇİLERDEN SİLİVRİ GIDA BANKASI’NA DESTEK
Silivrili çiftçiler Doğay Özer, Nejat Özkanlı ve Sedat Bakır, ürettikleri nohutlardan Silivri Gıda Bankası’na getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için destek oldu.
05 Ağustos 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE KAVUN VE BAMYA LEZZETLERİ YARIŞTI
Silivri Belediyesi 7’nci Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, bölgenin doğal bamya ve kavunlarının lezzet yarışına sahne oldu. Gün boyu süren etkinliklerin finalinde ise ünlü şarkıcı Alişan konser vererek doyasıya eğlendirdi.
02 Ağustos 2019, Cuma
HAZİNE ARAZİLERİ SATIŞINDA ÖDEME KOLAYLIĞI
Silivri Kaymakamlığı tarafından orman köylerindeki hazine arazileri ve vatandaşların kullandığı taşınmazların satın alınmasına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ayrıca Değirmenköy Mahallesi’ndeki afet bölgesinin sınırlarıyla ilgili yeni yasal düzenleme hakkında da bilgiler paylaşıldı.