28 Nisan 2017, Cuma
GİRİŞİMCİLİK KURSUNUN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun yeni dönem kurs kayıtları başladı.

27 Nisan 2017, Perşembe
ORTAKÖY BÖREK FESTİVALİ 7 MAYIS’TA

Silivrili kadınların birbirinden lezzetli böreklerini yarıştırdıkları, Silivri Belediyesi Ortaköy Börek Festivali 7 Mayıs’ta yapılacak.

26 Nisan 2017, Çarşamba
SELİMPAŞA’DA BÜFE İŞGALLERİ KALDIRILIYOR

Silivri Belediyesi, Selimpaşa sahilinde bulunan büfe işgallerinin ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaları başlattı.

26 Nisan 2017, Çarşamba
ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI SÜRÜYOR

Silivri Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Kültür Merkezi kursiyerlerinin sahne programları ve çocuk tiyatrolarıyla devam ediyor.

21 Nisan 2017, Cuma
NEVBAHAR KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi’nde sahne alan Bakırköy Belediyesi Nevbahar Korosu muhteşem performansla dinleyicilerin beğenisini kazandı.

25 Nisan 2017, Salı
SİLİVRİ’NİN KALBİ ÇANAKKALE’DE ATTI

Silivri Belediyesi Çanakkale 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yılında, binlerce Silivriliyi Çanakkale’ye götürdü.

24 Nisan 2017, Pazartesi
SİLİVRİ’DE 23 NİSANLAR GÜZELDİR

Silivrili çocuklar Silivri Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği ile dolu dolu bir bayram yaşadı.

23 Nisan 2017, Pazar
SİLİVRİLİ ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI

Silivri Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sergiler, atölyeler, oyun alanları, tiyatrolar ve hediyeler ile çocuklar için unutulmaz bir hale getirdi.

23 Nisan 2017, Pazar
BAŞKAN IŞIKLAR KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın koltuğunu sembolik olarak devralan Turgut Reis İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, talimatlarını sıraladı.

20 Nisan 2017, Perşembe
IŞIKLAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek baharla birlikte hayata geçirilecek çalışmalar ve mahallelerin eksikleri üzerine görüşmelerde bulundu.

10 Nisan 2017, Pazartesi
NEVŞEHİRLİLER DERNEK BİNASINA KAVUŞTU

Nevşehir Topaç Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binası, Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tamir bakım ve onarım çalışmalarının ardından modern bir görünüme kavuştu.

09 Nisan 2017, Pazar
AKÖREN SPOR SAHASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akören Mahallesi’nde gençlerin talepleri üzerine atıl şekilde bulunan mera, Silivri Belediyesi tarafından halı saha, idari bina ve seyirci tribünü ile modern bir tesis haline getirilerek hizmete açıldı.