18 Şubat 2019, Pazartesi
BÜYÜKKILIÇLI MEYDANI ÇİÇEKLENDİ
Silivri Belediyesi ekipleri Büyükkılıçlı Mahallesi’nde yapılan modern meydan düzenlemesinde çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi.
17 Şubat 2019, Pazar
IŞIKLAR ÇYDD’NİN PANELİNE KONUŞMACI OLARAK KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ÇYDD’nin düzenlediği “Yerel Yönetimler ve Çevre Politikaları” isimli panele konuşmacı olarak katıldı.
13 Şubat 2019, Çarşamba
“ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mektebim Okulları Silivri Kampüsü’nün kimsesiz çocuklar yararına düzenlediği kermese katıldı.
12 Şubat 2019, Salı
CEMEVİ’NDE ÇEVRE DÜZENLENMESİ TAMAMLANDI
Silivri Belediyesi ekipleri Silivri Cemevi’nde, çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak, peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı.
06 Şubat 2019, Çarşamba
TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN SEKTÖREL İNCELEME
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi öğrencileri, ilçe genelinde tarımsal ürünleri işleyen işletmelere ziyaretlerini sürdürüyor.
06 Şubat 2019, Çarşamba
BELEDİYEDEN “ÖNCELİK YAYANIN” PROJESİNE DESTEK
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, trafikte yaya önceliği bilincini oluşturmak amacıyla farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.
05 Şubat 2019, Salı
ŞUBAT AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ YAYINLANDI
Silivri Kültür Sokağında bulunan Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi ve Yaşar Kemal Sergi Salonu bu Şubatta da kültür sanatla dolu.
04 Şubat 2019, Pazartesi
ŞUBAT AYI MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 4 Şubat 2019 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
28 Ocak 2019, Pazartesi
SİLİVRİ BELEDİYESİ ARICILIK FESTİVALİNDE YERİNİ ALDI
Silivri Belediyesi, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bu yıl 8.si düzenlenen İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne katılarak Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi çalışmalarının tanıtımını gerçekleştirdi.
25 Ocak 2019, Cuma
SİLİVRİ BELEDİYESİ 8.ARICILIK FESTİVALİ’NDE
Silivri Belediyesi, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bu yıl 8.si düzenlenen İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’nde yer alacak.
24 Ocak 2019, Perşembe
IŞIKLAR’DAN MUMCU’YU ANMA MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan cesur kalem Uğur Mumcu'yu saygı ve özlemle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
21 Ocak 2019, Pazartesi
IŞIKLAR’DAN ‘DONÖR OL, UMUT OL’ KAMPANYASINA TAM DESTEK
Kök hücre ve kan bağışında bulunarak lösemili hastalara destek olmak isteyen birçok Silivrili ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ‘Donör Ol, Umut Ol’ kampanyasında buluştu.