17 Ağustos 2018, Cuma
DİSTİLASYON TESİSİ’NDE DEFNE YAĞI DENEMESİ
Silivri Belediyesi TÜRAM bünyesinde kurulan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisi’nde lavanta ve biberiyenin ardından defne yağı için deneme çalışmaları başlatıldı.
17 Ağustos 2018, Cuma
KARPUZ FESTİVALİ’NDE BULUŞALIM
Sulama yapılmadan yetiştirilmesiyle eşsiz bir lezzete sahip olan Kadıköy Karpuzu’nun tanıtılması ve bir üretim değeri olarak ülke tarımına armağan edilmesi amacıyla düzenlenen Kadıköy Karpuz Festivali 18 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek.
16 Ağustos 2018, Perşembe
SİLİVRİ BELEDİYESİ BAYRAM İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Silivri Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim yerlerindeki çalışmalar da dâhil tüm hazırlıklarını tamamladı.
15 Ağustos 2018, Çarşamba
KADIKÖY’DE FESTİVAL ÖNCESİ SON DÜZENLEMELER
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karpuz Festivali öncesinde Kadıköy Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
13 Ağustos 2018, Pazartesi
34 YILDIR SÜRDÜRÜLEN GELENEK; DOMATES FESTİVALİ
Silivri Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Domates Festivali’nin 34.’sü düzenlendi. Tarım Fuarı’nın da gerçekleştirildiği festival kapsamında düzenlenen En İyi Üretici ve Domates Güzeli Yarışmaları bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
10 Ağustos 2018, Cuma
SANAT GALERİSİNE IŞIKLAR ZİYARETİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kırmızı Sanat Evi isimli resim atölyesini ziyaret ederek ressam ve eğitimcilerle bir araya geldi.
10 Ağustos 2018, Cuma
BAŞKAN IŞIKLAR TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat eden belediye personelinin ailesini ziyaret etti.
09 Ağustos 2018, Perşembe
IŞIKLAR’DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI DİKİLİ’YE ZİYARET
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri’nin yeni İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersan Dikili’yi makamında ziyaret etti.
08 Ağustos 2018, Çarşamba
OT VE ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Silivri Belediyesi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir tarafında sürdürüyor.
08 Ağustos 2018, Çarşamba
SİLİVRİ KURBAN BAYRAMINA HAZIRLANIYOR
Silivri Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde, kurban satış ve kesim alanları ile ilgili ilçe genelinde hazırlıklara başladı.
07 Ağustos 2018, Salı
SİLİVRİ ESKİ SANAYİ BÖLGESİNDE TRETUVAR ÇALIŞMALAR
Silivri Belediyesi ekipleri, eski sanayi bölgesinde tretuvar çalışmalarını sürdürüyor.
03 Ağustos 2018, Cuma
80 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
Silivri Belediyesi Toplu Sünnet organizasyonuyla bu yıl 80 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı. Sünnet Şöleni, ailelerin ve yakınlarının da katılımıyla Kale Park Tesislerinde gerçekleşti.