23 Mart 2017, Perşembe
TIPKI BİZİM GİBİLER +1 FARKLA

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde Başkan Işıklar ile yemekte buluştu.

23 Mart 2017, Perşembe
BAHARIN GELİŞİNE MERHABA DEDİLER

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Nevruz kutlamalarına katılarak ilçe protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte baharın gelişine merhaba dedi.

19 Mart 2017, Pazar
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ SAYGIYLA ANILDI

Silivri’de 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümü ve TSK Şehitlerini Anma Günü çerçevesinde ilçe protokolünün şehit mezarlarını ziyaretiyle başlayan program, Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumuyla devam etti. Belediye her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit ailelerine ve gazilere yemek verdi.

12 Mart 2017, Pazar
ÇANTA MAHALLE EVİ HİZMETE GİRDİ

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

12 Mart 2017, Pazar
HEKİMLER TIP BAYRAMI YEMEĞİNDE BULUŞTU

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçe genelinde hizmet veren hekimleri yemekte ağırladı.

08 Mart 2017, Çarşamba
IŞIKLAR KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Başkan Işıklar, 8 Mart Kadınlar Günü sabahında iki ayrı programda kadınlarla buluşarak günlerini kutladı.

SİLİVRİ’DE KADIN OLMAK ÖZELDİR

Kadınlara seslenen Başkan Işıklar: “Sizler gibi aydın, çağdaş insanlar, kadınlarımız bir arada oldukça cumhuriyet değerleri sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

EMEKÇİ KADINLARA IŞIKLAR ZİYARETİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bölgede bulunan fabrikaları ziyaret ederek kadın çalışanların gününü kutladı.

IŞIKLAR MUHTARLARLA TERMİK SANTRAL KONUSUNU GÖRÜŞTÜ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Çevre Derneği ile birlikte Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek termik santral ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

06 Mart 2017, Pazartesi
MART AYI MECLİSİ BUGÜN GERÇEKLEŞECEK

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 6 Mart 2017 Pazartesi Günü 16.00’de gerçekleştirilecek.

28 Şubat 2017, Salı
IŞIKLAR’DAN VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Çetin’e Vergi Haftası nedeniyle nezaket ziyaret gerçekleştirdi.

28 Şubat 2017, Salı
IŞIKLAR YEMENİCİLER SOKAK ESNAFIYLA BULUŞTU

Yemeniciler Sokak esnafıyla bir araya gelen Başkan Işıklar, bölgede yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili esnafla görüş alışverişinde bulundu.