13 Şubat 2018, Salı
FIRINCILAR IŞIKLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, fırıncılarla bir araya gelerek sektörün sorunlarına ilişkin sohbette bulundu.
13 Şubat 2018, Salı
İŞYERİ AÇMA KAPAMA SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK
Silivri Belediyesi vatandaşlardan gelen şikâyetleri dikkate alarak, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin açılış ve kapanış saatlerinde yeni düzenlemeler yaptı.
07 Şubat 2018, Çarşamba
IŞIKLAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hazine arazilerinin tarımsal amaçla kullanılması ve Silivri Kent Müzesi hakkında görüşmek üzere muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
05 Şubat 2018, Pazartesi
ŞUBAT AYI MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 5 Şubat 2018 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
29 Ocak 2018, Pazartesi
SAHİL PLANLARI YENİDEN ASKIDA
Silivri D-100 karayolu Güneyi Marmara Denizi arası Parkköy’den başlayıp Uyumkent’te biten 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, İBB tarafından revize edilerek 22.01.2018- 20.02.2018 tarihleri arasında bir ay süre ile askıya çıkarıldı.
12 Ocak 2018, Cuma
IŞIKLAR’DAN 10 OCAK’TA ANLAMLI EV SAHİPLİĞİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Konseyi’ne ev sahipliği yaparak basın mensuplarının gününü kutlayan Başkan Işıklar, özgürlüğünden mahrum bırakılan tüm basın mensuplarına da selam gönderdi.
09 Ocak 2018, Salı
SİLİVRİ HALKI TEHLİKELİ ATIK TESİSİ İSTEMİYOR
Silivri Seymen Mahallesi’nde yapılmak istenen tehlikeli katı atık tesisi ÇED toplantısı olaylı sona erdi. Yetkililerin vatandaşlara karşı sert çıkışına, Başkan Işıklar, meclis üyeleri ve bölge halkı tepki gösterdi.
08 Ocak 2018, Pazartesi
DERE ÇEVRESİNDE DÜZENLEMELER BAŞLADI
Silivri Belediyesi ekipleri, Boğluca Deresi Söz Sokak’ta yol düzenleme çalışmalarına başladı.
03 Ocak 2018, Çarşamba
TEKSTİL KUMBARALARIYLA ESKİLERİ GERİ GETİR
Atıkların düzenli toplanması için ilçe genelinde birçok noktaya geri dönüşüm kafesleri yerleştiren Silivri Belediyesi, şimdi de tekstil kumbaralarıyla geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandırdı.
02 Ocak 2018, Salı
SERTİFİKALI KOOPERATİFÇİLİK VE PAZARLAMA KURSU BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi, üretimi yaygınlaştırmak ve sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla şimdi de Sertifikalı Kooperatifçilik ve Pazarlama Kursu başlatıyor.
02 Ocak 2018, Salı
2018 YILINA EN ÖZEL KUTLAMA
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri ve aileleri, Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda gerçekleşen kutlamalarla 2018 yılını coşkuyla karşıladı.
29 Aralık 2017, Cuma
YENİ YILIN İLK MECLİSİ SALI GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK
Silivri Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Ocak 2018 Salı Günü 16.00’da gerçekleştirilecek.