18 Haziran 2018, Pazartesi
ŞİDDETLİ YAĞIŞ SIRASINDA BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDAYDI
Silivri Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçede etkili olan şiddetli yağışlar sırasında tüm ilçeyi dolaşarak olası sel baskını ve taşmalara karşı önlemler aldı.
13 Haziran 2018, Çarşamba
IŞIKLAR PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı bayramlaşmada, personele bayram çikolatası hediye edildi.
13 Haziran 2018, Çarşamba
AKÇEŞME VE YEMENİCİLER SOKAK’TA SON İFTAR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Akçeşme ve Yemeniciler Sokak’ta verdiği iftar yemeğinde esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
10 Haziran 2018, Pazar
SİLİVRİ MÜZESİ’NDE SONA DOĞRU
Silivri Belediyesi tarafından tarihi yoğurthane binalarının yeniden restore edildiği Kültür Sokağı’nda Silivri Etnografya Müzesi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.
İLK KAVUN VE BAMYA ÜRETİCİSİ BELLİ OLDU
Selimpaşalı çiftçiler Teyfik Atasoy ve Bülent Özcan, sezonun ilk Topatan Kavunu’nu ve Bamya’sını yetiştirerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hediye etti.
YAZ TATİLİ BAŞLADI
Başkan Işıklar, Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ilk yılsonu törenine katılarak karne sevinçlerine ortak oldu.
YENİ MAHALLE’DE İFTAR SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Mahalle’de verdiği iftar yemeğinde hemşerileriyle buluştu.
IŞIKLAR CEZAEVİ PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU
Başkan Işıklar, CİPDER ile birlikte düzenlenen iftar programında Silivri Cezaevi personeli ve aileleriyle buluştu.
SİLİVRİ’DE SOKAKLAR RENGÂRENK
Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarını hızlandırdı. İlçe genelinde binlerce mevsimlik çiçek ekildi.
MİMARSİNAN MAHALLESİ’NDE İFTAR SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Mimarsinan Mahallesi’nde verdiği iftar yemeğine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
05 Haziran 2018, Salı
SİLİVRİLİ KADINLAR EDİRNE’DEYDİ
Silivri Belediyesi, Ramazan ayı programı kapsamında bu yıl da Silivrili kadınları tarihi, turistik, dini yerleri gezmek ve iftar yapmak üzere Edirne’ye götürdü.
30 Mayıs 2018, Çarşamba
IŞIKLAR’DAN TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE YILSONU HEDİYESİ
Başkan Işıklar, Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek ilk yılsonu hediyesi olarak her birine tablet hediye etti.