23 Ekim 2018, Salı
KENT MEYDANINDA BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen Silivri Çarşı Meydanı kent düzenleme çalışmaları kapsamında bölgede bitkilendirme çalışmaları başladı.
23 Ekim 2018, Salı
IŞIKLAR MUHTARLARI YEMEKTE AĞIRLADI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde tüm muhtarlar ve eşlerini yemekte ağırladı.
19 Ekim 2018, Cuma
ÇİN JİANGSU EYALETİNDEN BELEDİYEYE ZİYARET
Çin Halk Cumhuriyeti Jiangsu Eyaletinden bir grup, bilgi işlem uygulamalarını incelemek ve işbirliği olanaklarını görüşmek için Silivri Belediyesi’ni ziyaret etti.
19 Ekim 2018, Cuma
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 19 Ekim Muhtarlar Gününde Silivri muhtarları ile birlikte çelenk sunma programına katıldı.
18 Ekim 2018, Perşembe
KANSERLE BAŞ ETME YÖNTEMLERİ ANLATILDI
Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda “Kanserle Baş Etme Yolları” konulu seminer düzenlendi.
17 Ekim 2018, Çarşamba
4. ARICILIK KURSU BAŞLADI
Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 4. Arıcılık Kursu eğitimleri Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda başladı.
SİLİVRİ’DE DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLAMASI
Silivri Belediyesi, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlaması düzenledi.
YEREL YÖNETİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen 2018 yılı Yerel Yönetimler Ödül Törenine katıldı.
16 Ekim 2018, Salı
IŞIKLAR: “BÜYÜKKILIÇLI MODERN BİR KİMLİK KAZANACAK”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyükkılıçlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen cami ve muhtarlık binası çevresi düzenleme çalışmalarını inceledi.
4. SERTİFİKALI ARICILIK KURSU BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi yoğun talep üzerine 4. Sertifikalı Arıcılık Kursu’nu da başlatıyor. Bir ay sürecek kurslar teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecek.
TARIM LİSESİ’NDEN DÖNEMİN İLK GEZİSİ ÇANAKKALE’YE
TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri dönemin ilk gezisini Çanakkale’ye gerçekleştirdi.
IŞIKLAR’DAN YEREL YÖNETİMLER VE TARIM PANELİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinin ev sahipliğinde “Yerel Yönetimler ve Tarım” konulu panel gerçekleştirdi.