20 Ocak 2020, Pazartesi
MİNİK SİNCAPLAR EĞLENDİRDİ
Silivri Belediyesi Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Minik Sincaplar” çocuk oyunu minikleri doyasıya eğlendirdi.
20 Ocak 2020, Pazartesi
ERMİŞ: “AĞLAYARAK KANSERİ YENEMEZSİNİZ”
Silivri Belediyesi Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinliklerine katılan Gazeteci-Yazar İrfan Ermiş, akciğer kanseri ile mücadelesini anlattığı “Hayatı Bırakma” isimli kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu. Sağlığına kavuşmasının formülünü “Doğal beslendim, temiz hava aldım” diye tarif eden Ermiş, hastalara moralini yüksek tutmasını önererek “Ağlayarak kanseri yenemezsiniz” mesajı verdi.
17 Ocak 2020, Cuma
ÖZEL ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
Silivri Kaymakamı Ali Partal ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Abdullah Bilgin Güllüoğlu’da eğitim alan özel eğitim öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.
17 Ocak 2020, Cuma
AKÖREN SAĞLIK OCAĞI’NIN TEMELİ ATILDI
Silivri Belediyesi tarafından Akören Mahallesi’nde yapımına başlanan sağlık ocağı ve lojman binası için temel atma töreni düzenlendi. Kaymakam Partal, Başkan Yılmaz ve protokol üyeleri hep birlikte butona basarak ilk harcı döktü.
15 Ocak 2020, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ AKILLI ŞEHİRLER KONGRESİNE KATILDI
Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Akıllı Şehirler ve Belediyeler” kongresi başladı. Açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği kongre ve sergiye Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da katıldı.
14 Ocak 2020, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN İBB’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
İBB Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.
13 Ocak 2020, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ: “KENTSEL DÖNÜŞÜME ACİL BAŞLANMALIDIR”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 4.8 büyüklüğünde Silivri açıklarında meydana gelen depremin ardından bilgilendirme yaptı.
13 Ocak 2020, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ: “GAZETECİLER DEMOKRASİYE KATKI SAĞLIYOR”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü nedeniyle ilçede görev yapan basın emekçileri ile bir araya geldi.
SANAT VE ZANAAT KONUŞULDU
Silivri Belediyesi Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Derya Tecimer’in “Zanaat Nereye Kadar Sanat” isimli söyleşisi sohbet tadında geçti.
AHŞAP VE GERİ DÖNÜŞÜM SERGİSİ AÇILDI
Silivri Belediyesi Sanat Galerisi’nde “Ahşap ve Geri Dönüşüm Sergisi” açıldı. Geri dönüşüm metaryellerinden elde edilen birbirinden güzel sanat eserleri büyük beğeni topladı.
10 Ocak 2020, Cuma
BAŞKAN YILMAZ: “9 AYDA 18 MİLYON 700 BİN BORÇ ÖDEDİK”
Ocak Ayı 2.Birleşiminde konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 9 ayda yaklaşık 18 Milyon 700 bin lira bir borç kapatması yaptık.” dedi. Personelin sosyal haklarıyla ilgili ödemelerden de bilgi veren Başkan Yılmaz, “Geçmiş dönemden alacağı bulunan 16 emekli işçimizin alın teri olan 1 Milyon 104 Bin lirayı ödedim kapattım” diye konuştu.
09 Ocak 2020, Perşembe
ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (EYKOM), uzun süreli hastane tedavisi gören ihtiyaç sahibi hastaların ulaşım imkanını sağlıyor.