13 Ekim 2017, Cuma
SİLİVRİ’NİN 1/5000’LİK PLANI MECLİSTEN GEÇTİ
Silivri Sahil kesimini kapsayan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, İBB Meclisi’nde görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
12 Ekim 2017, Perşembe
IŞIKLAR TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Işıklar: “Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Başarınız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
YENİ MAHALLE’YE DÖRT YENİ ŞEHİR PARKI
Işıklar, 2018 yılı yatırım programı kapsamında Yeni Mahalle’de dört ayrı bölgede gerçekleştirilecek şehir parkı düzenlemeleri için çalışmaları başlattı.
ESKİ SAĞLIK OCAĞI ALANINA MODERN DÜZENLEMELER
Konutlar bölgesinde eski Şerife Baldöktü Sağlık Ocağı’nın bulunduğu alana park ve yeşil alan düzenlemesi yapıldı.
TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE’DEYDİ
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi öğrencileri, ilk gezi programlarını eğitmenleri eşliğinde Çanakkale’ye gerçekleştirdi.
06 Ekim 2017, Cuma
SİLİVRİ MÜZESİ’NİN TEMELİ ATILDI
Silivri Belediyesi tarafından tarihi yoğurthane binalarının yeniden restore edildiği Kültür Sokağı’nda Silivri Etnografya Müzesi’nin temeli atıldı.
06 Ekim 2017, Cuma
SİLİVRİ BELEDİYESİ 25 BİN AŞURE DAĞITTI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Muharrem ayı nedeniyle ilçe genelinde toplam 25.000 aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarının katılımıyla dağıtılan aşurelere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
05 Ekim 2017, Perşembe
KUKLA TİYATROSU ÇOK BEĞENİLDİ
Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu’nun minik izleyicileri, Kukla Tiyatrosu Rumi ve Yaşlı Aslan isimli çocuk oyununu ilgiyle izledi.
05 Ekim 2017, Perşembe
TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE YOLCUSU
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi öğrencileri, Çanakkale’nin eşsiz tarihine tanıklık edecek.
BELEDİYEDEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Silivrili minikler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini dolaşarak hem yapılan çalışmaları inceledi hem de can dostlarımızı ziyaret etti.
ESKİ ARITMAYA YEŞİL DOKUNUŞLAR
Konutlar bölgesinde eski arıtma tesisinin bulunduğu alan Silivri Belediyesi ekipleri tarafından park alanı olarak düzenlenerek, bölgede modern bir değişim yarattı.
FATİH MAHALLESİ PLANLARI ASKIDA
Silivri Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, İBB onayının ardından bir ay süresince askıya çıkarıldı.