TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ATA’NIN HUZURUNDA
Özel Tarım Lisesi öğrencileriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Başkan Işıklar, özel törenle Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkarak, mozoleye çelenk bıraktı.
ALİPAŞA MAHALLESİ’NDE MODERN DÜZENLEMELER
Silivri Belediyesi ekipleri tarafından Alipaşa Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında cami bahçesi ve çevresi ile muhtarlık binası önündeki düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
ARALIK AYI MECLİSİ PAZARTESİ
Silivri Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 4 Aralık 2017 Pazartesi Günü 16.00’da gerçekleştirilecek.
27 Kasım 2017, Pazartesi
YENİ MAHALLEDE TAPU HEYECANI
Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönüm alanda yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Başkan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.
27 Kasım 2017, Pazartesi
KADIN VE ERKEK KUAFÖRLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, erkek ve kadın kuaförleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
24 Kasım 2017, Cuma
IŞIKLAR: “AYDINLIĞIN IŞIĞI SİZLER OLACAKSINIZ”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Öğretmenler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimcilere özel olduklarını hissettirdi.
07 Kasım 2017, Salı
IŞIKLAR TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle sabah kahvaltısında buluşarak talep ve önerilere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
07 Kasım 2017, Salı
KAPALI PAZAR YERİ DÜZENLEMELERİ SÜRÜYOR
Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de inşa edilen Kapalı Pazar Yeri’nin düzenleme çalışmaları devam ediyor.
06 Kasım 2017, Pazartesi
KASIM AYI MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 6 Kasım 2017 Pazartesi Günü 16.00’da gerçekleştirilecek.
05 Kasım 2017, Pazar
ÖNDER YILMAZ SAHNESİ OPERA DİNLETİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Birbirinden özel ve kaliteli birçok etkinlik, tiyatro, gösteri ve programa ev sahipliği yapan Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi, ‘Atatürk’ün sevdiği operalar ve Türk eserleri’ ile bu ay bir ilke daha ev sahipliği yapacak.
30 Ekim 2017, Pazartesi
SİLİVRİ’DE 7’DEN 70’E CUMHURİYET COŞKUSU
Binlerce Silivrilinin katıldığı Cumhuriyet Yürüyüşü’nde ellerde bayraklar, dillerde marşlarla cumhuriyet coşkusu meydanlara taştı.
29 Ekim 2017, Pazar
CUMHURİYETİN 94. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümünde, çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle devam etti. Kutlamalar Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirildi.