30 Mart 2020, Pazartesi
SİLİVRİ BELEDİYESİ CANLI YAYINLAR İLE EVLERE KONUK OLUYOR
Silivri Belediyesi, koronavirüs sebebi ile ara verilen kültür sanat etkinliklerini canlı yayınlarla evlere taşıdı.
27 Mart 2020, Cuma
ALİ ÖZTÜRK YAŞLILARA SAYGI VE KUL HAKKINI ANLATTI
Silivri BelTV canlı yayınına katılan Silivri İlçe Müftülüğü Vaizi Ali Öztürk, “Yaşlılara Hizmet ve Kul Hakkı” konusunda vatandaşları bilgilendirdi.
26 Mart 2020, Perşembe
CANLI YAYINDA SABAH JİMNASTİĞİ
Silivri BelTV canlı yayınına katılan Spor Eğitmeni Hülya Dönmez, Silivrililere 30 dakikalık sabah sporu yaptırdı.
26 Mart 2020, Perşembe
SANATÇI ORÇİN’DEN CANLI YAYINDA EV KONSERİ
Silivri BelTV canlı yayınına katılan Silivri’nin sevilen müzik öğretmeni ve ses sanatçısı İbrahim Orçin “Mini Ev Konseri” gerçekleştirdi.
VURAN’DAN CANLI YAYINDA ÖNEMLİ TAVSİYELER
Silivri Bel TV canlı yayınına katılan Uzman Klinik Psikolog Yunus Vuran, vatandaşları “Kaygı ve Panik Yönetimi” konusunda bilgilendirdi.
BAŞKAN YILMAZ 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARI TELEFONLA ARADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşları telefonla arayarak ihtiyaçlarını sordu.
BAŞKAN YILMAZ TBB TOPLANTISINA VİDEO KONFERANS İLE KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle salon toplantısı iptal edilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Mart ayı Encümen Toplantısına video konferans yöntemiyle katıldı. Encümen üyesi 14 belediye başkanı video konferans ortamında konuşmasını yaptı.
24 Mart 2020, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLET BAHÇESİ, KÜLTÜR MERKEZİ VE HÜKÜMET KONAĞI MÜJDESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alanda düşünülen Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Yeni Hükümet Konağı projelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını müjdeledi.
24 Mart 2020, Salı
SİLİVRİ TERMİNALİNDEKİ ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR
Silivri Belediyesi, ilçe terminalindeki tüm araçlarda dezenfekte işlemi uyguluyor. Kamu kurumları, park alanları ve toplu taşıma araçları belirli aralıklarla dezenfekte ediliyor.
23 Mart 2020, Pazartesi
VEFA SOSYAL DESTEK HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Silivri Kaymakamlığınca oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu hizmet vermeye başladı. Silivri Belediyesi ve Türk Kızılay’ının destekleriyle ihtiyaç sahibi 65 yaş ve üzeri vatandaşlara kişisel bakım ve gıda malzemelerinden oluşan ürünler teslim edildi.
23 Mart 2020, Pazartesi
BELEDİYEDEN ALIŞVERİŞ DESTEĞİ
Silivri Belediyesi koronavirüse karşı önlem çalışmalarına devam ederken, 65 yaş üstü vatandaşların evden çıkmalarına kısıtlama getirilmesi üzerine temel ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından kapılarına ulaştırılıyor.
20 Mart 2020, Cuma
SİLİVRİ’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi, koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde başlattığı dezenfekte çalışmalarını günbegün artırarak devam ediyor. Dün yapılan işlemlerde PTT, BEDAŞ, İGDAŞ, İSTAÇ, İBB Yol ve Bakım Şantiyesi dezenfekte edildi.