17 Ağustos 2017, Perşembe
TARİHİ ÇINAR YENİDEN YEŞİLLENDİ
Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce içi oyularak tahrip edilen yaklaşık 400 yıllık çınar ağacı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından koruma altına alınmıştı. Tarihi çınar yapılan doku tedavisinin ardından yeniden yeşillenerek, eski canlılığına geri döndü.
16 Ağustos 2017, Çarşamba
STAT DÜZENLEMESİNİN BÜYÜK BÖLÜMÜ TAMAMLANDI
Silivri Belediyesi tarafından Silivri Stadı’nda sürdürülen düzenleme çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.
13 Ağustos 2017, Pazar
SİLİVRİ EN İYİ DOMATESİ VE ‘GÜZELİ’Nİ SEÇTİ
Silivri Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Domates Festivali’nin 33.’sü her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Tarım Fuarı’nın da gerçekleştirildiği festival kapsamında düzenlenen En İyi Üretici ve Domates Güzeli Yarışmaları çekişmeli geçti.
09 Ağustos 2017, Çarşamba
FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ’NE TEKNİK EKİP İNCELEMESİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay beraberinde mimarlar ve teknik ekipten oluşan bir grupla Selimpaşa’da bulunan üniversite binalarında incelemelerde bulundu.
09 Ağustos 2017, Çarşamba
60 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTI
Silivri Belediyesi Toplu Sünnet organizasyonuyla ihtiyaç sahibi olan 60 ailenin çocuğunu sünnet ettirildi.
08 Ağustos 2017, Salı
YAZ SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR
5- 15 yaş arasındaki Silivrili çocuklar, Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 11 ayrı branşta eğitim alarak, arkadaşlarıyla birlikte yaz tatilinin keyfini çıkartıyor.
03 Ağustos 2017, Perşembe
SİLİVRİ BELEDİYESİ 60 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
Silivri Belediyesi Toplu Sünnet organizasyonuyla ihtiyaç sahibi olan 60 ailenin çocuğu sünnet ettirildi. Aileleriyle Edirne’ye geziye götürülen çocuklar için, 8 Ağustos’ta Sünnet Şöleni düzenlenecek.
03 Ağustos 2017, Perşembe
MİMARİ PROJE DIŞINA ÇIKAN BÜFE İŞGALLERİ KALDIRILDI
Selimpaşa sahilinde mimari projeye aykırı olarak eklentiler yapan kafe ve büfelerin işgalleri, ilgililer tarafından kaldırılarak çevreye estetik görünümü geri kazandırıldı.
02 Ağustos 2017, Çarşamba
HAVUZLU KAHVE MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Fatih Mahallesi Tarihi Kale Projesi çalışmaları Havuzlu Kahve Meydanı’nda tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların Kurban Bayramı’na kadar bitirilmesi planlanıyor.
31 Temmuz 2017, Pazartesi
SELİMPAŞA’DA YILLARIN GELENEĞİ; BAMYA VE KAVUN FESTİVALİ
Selimpaşa’da 34 yıl aradan sonra yeniden başlatılan Silivri Belediyesi Topatan Kavunu ve Bamya Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin En İyi Bamya ve Kavun Üreticisi Yarışması çekişmeli geçti.
28 Temmuz 2017, Cuma
SİLİVRİ STADI’NDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Stadı’nda sürdürülen düzenlemeleri inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
28 Temmuz 2017, Cuma
SİLİVRİ NASA TARAFINDAN İZLENECEK
Merkezi NASA Ames’de olan GeoCosmo Bilim ve Araştırma Vakfı, Silivri Belediyesi ve Doğa Hareketleri Araştırma Derneği desteği ile üzerinde ondan fazla sensör bulunan ve dünyada ilk defa hayata geçirilen Deprem Kestirim İstasyonu’nu Silivri’de kurdu.