18 Şubat 2020, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 KÖY İÇİN HİZMET TALİMATI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ekibi ile gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine Danamandıra, Küçüksinekli ve Büyüksinekli ile devam etti.
18 Şubat 2020, Salı
SAYALAR’A SAĞLIK EVİ, ÇAYIRDERE’YE MAHALLE EVİ
Mahalle ziyaretlerine Sayalar ve Çayırdere ile devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa sürede yapılacak.
BAŞKAN YILMAZ ATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞINA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen Atatürk büstü açılışına katıldı. Törende konuşan Başkan Yılmaz; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ilkelerinin ve ufkunun anlaşılmaya ihtiyacı var.” dedi.
ÖZEL ÇOCUKLAR SEVGİ KURABİYESİ İKRAM ETTİ
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nden hizmet alan özel çocuklar Sevgililer Günü’ne özel yaptıkları kurabiyeleri vatandaşlara ve belediye personeline ikram etti.
14 Şubat 2020, Cuma
BAŞKAN YILMAZ: “SİLİVRİ’YE HİZMET SEVGİ İSTER”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Silivri’ye hizmet etmek sevgi ister. Bizler de ilçemizin her köşesine sevgi ve aşk ile hizmet ulaştırma gayretindeyiz.” dedi.
13 Şubat 2020, Perşembe
EYKOM’DAN EVDE SAĞLIK KONTROLÜ
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi sağlık ekibi, Fenerköy Mahallesi’nde evleri ziyaret ederek yaşlı ve hastalara sağlık kontrolü yaptı.
12 Şubat 2020, Çarşamba
ARI MAYA EĞLENDİRDİ
Silivri Belediyesi Şubat Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Arı Maya” çocuk tiyatrosu, müzikleri ve dansları ile büyük ilgi gördü. Okullarından yeni mezun olmuş iki arı minik seyirciyi eğlendirdi.
11 Şubat 2020, Salı
UKRAYNA HARKOV TARIM ÜNİVERSİTESİ İLE TÜRAM LİSESİ’NDEN İŞ BİRLİĞİ
Özel Silivri TÜRAM Tarım Lisesi, Ukrayna’nın Harkov Tarım Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu protokol kapsamında iki okul arasında, öğrenciler staj ve öğrenci değişimi gibi önemli işbirliklerinden faydalanacak.
BAŞKAN YILMAZ TAKSİCİLERİN PLAKA SORUNUNU İBB MECLİSİ’NE TAŞIDI
İBB Şubat ayı meclis toplantısının birinci oturumu yapıldı. Silivri Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, konuşmasında olası deprem öncesinde alınması gereken önlemler ve kırmızı renk M plaka taksi esnafının sorunlarını dile getirdi.
RESİM KURSUNDA YETENEKLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR
Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğü kış dönemi kursları kapsamında yer alan resim kursunda farklı yaş gruplarından çocuklar resim yapmanın inceliklerini öğreniyor.
ŞEHİT EMANETLERİ SERGİSİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI
Silivri Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ‘Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri’ sergisinin 60’ıncısı sanat galerisi yan salonunda açıldı. Vatan uğruna can vermiş kahraman şehitler ve bazı devlet büyüklerine ait 216 özel eşyanın yer aldığı sergide duygu dolu anlar yaşandı.
07 Şubat 2020, Cuma
BAŞKAN YILMAZ’DAN SAĞLIK VE EĞİTİM YATIRIMLARI ÜZERİNE BİLGİLENDİRME
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları üzerine bilgilendirme yaptı. Müzik okulu müjdesi veren Yılmaz, köy okulları için de “Kütüphanesiz, bilgisayar odasız, tiyatro salonsuz okul kalmayacak” diye konuştu.