13 Kasım 2019, Çarşamba
JANDARMA KOMUTANLIĞI YENİ BİNA RUHSATI ONAYLANDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi’ne yapılacak olan İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasının yapı ruhsatını onayladı.
13 Kasım 2019, Çarşamba
SİLİVRİ BELEDİYESİ 300 DÖNÜM ARPA TOHUMU EKTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Çiftçiye Tohum Desteği Projesi” kapsamında 300 dönüm arazide arpa tohumu ekildi. Haziran ayında hasat edilecek olan tohumlar Silivrili çiftçilere bedelsiz dağıtılacak.
12 Kasım 2019, Salı
GIDA BANKASI “YARDIMLAŞMA KAPISI” OLMAYA DEVAM EDİYOR
Hayırseverler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Silivri Gıda Bankası’na yapılan erzak yardımları devam ediyor.
12 Kasım 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ BÜYÜKÇAVUŞLU’YA ÇIKARMA YAPTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın köy ve mahallerde yaptığı incelemeler devam ediyor. Başkan Yılmaz, Büyükçavuşlu Mahallesi’ni ziyaret ederek tespitlerde bulundu ve çalışmaların başlaması için ilgili birimlere talimat verdi.
11 Kasım 2019, Pazartesi
ÇANTA’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
“Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Türkiye'nin 81 ili ile birlikte Silivri Çanta Mahallesi’nde de fidan dikimi yapıldı.
SİLİVRİ’DE ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümünde Silivri’de anma töreni düzenlendi.
BİRBİRİNDEN GÜZEL ATATÜRK RESİMLERİ BU SERGİDE
Silivri Belediyesi 10 Kasım’a özel “Ata’ya Saygı Sergisi” düzenledi. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden güzel yağlı boya resimleri sergide yer aldı.
BEKİRLİ ATATÜRK ÇOCUK PARKI 10 KASIM’DA AÇILDI
Silivri Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Bekirli Mahallesi Atatürk Çocuk Parkı ve Atatürk Büstü açılışı gerçekleştirdi.
BAŞKAN YILMAZ ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürler ile görüşen Başkan Yılmaz, ilçeye yönelik müjdeleri paylaştı.
SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN 10 KASIM ÖZEL PROGRAMI
Silivri Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, “Ata’ya Saygı Sergisi” ve Trakya Oda Orkestrası’nın sahne aldığı “10 Kasım Özel Konseri” düzenleyecek.
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.
KASIM MECLİSİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclisi’nin 2. Bileşimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bazı gündem maddeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.