19 Nisan 2018, Perşembe
IŞIKLAR: “GELECEK, GEÇMİŞTEN ÇOK DAHA AYDINLIK OLACAK..! ”
Başkan Işıklar, erken seçim ile ilgili açıklamalarda bulunarak: “Türkiye’yi küçük küçük odalara bölüp toplumu kamplaştırmak isteyen zihniyetlerin ve ideolojik yaklaşımların sonuç getirmeyeceğine inanıyorum” dedi.
16 Nisan 2018, Pazartesi
ÇANAKKALE ÖZELDİR SİLİVRİ’DE YAŞAMAK GÜZELDİR
Silivri Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale Gezi programı başladı. Binlerce Silivrili Çanakkale’nin tarihi güzelliklerini ve şehitliklerini rehber eşliğinde inceliyor.
13 Nisan 2018, Cuma
FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİME HAZIR
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten oluşan bir grup heyet Selimpaşa’da bulunan üniversite binalarında incelemelerde bulundu.
10 Nisan 2018, Salı
EMNİYET TEŞKİLATINA 173.YIL KUTLAMASI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk ve emniyet mensuplarını ziyaret etti.
10 Nisan 2018, Salı
BÜYÜK OVA KANUNU MASAYA YATIRILDI
Büyük Ova Kanunu’nun felaket senaryosu gibi anlatılmaya çalışılmasını eleştiren Başkan Işıklar: “Ova içerisinde arazisi olanları parmakla gösterecekler. 5-6 ay içerisinde Silivri’nin çehresi değişecek” dedi.
09 Nisan 2018, Pazartesi
SİLİVRİLİ AVUKATLAR KAHVALTIDA BULUŞTU
Avukatlar Günü’nü, Silivrili avukatlarla bir araya geldiği sabah kahvaltısında kutlayan Başkan Işıklar; “Demokrasinin yaşatıldığı, hukukun üstünlüğünün sürdürüldüğü bağımsız bir ülkede yaşama arzumu dile getirerek, gününüzü kutluyorum” dedi.
09 Nisan 2018, Pazartesi
“SİLİVRİSPOR BU İLÇENİN GURURU VE MARKASIDIR”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 3. Lige düşen Silivrispor Kulübü hakkında açıklamalar yaparak: “Silivrispor bugünlere nasıl dimdik geldi ise, bundan sonra da bu ilçenin gururu ve markası olarak dimdik ayakta duracaktır” dedi.
05 Nisan 2018, Perşembe
IŞIKLAR AVUKATLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Silivri Baro Temsilciliği’ne ziyarette bulunarak, Silivrili avukatların günlerini kutladı.
05 Nisan 2018, Perşembe
GİRİŞİMCİLİK KURSU 44. ETAP EĞİTİMLERİ BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 44. Etap eğitimleri başladı.
02 Nisan 2018, Pazartesi
NİSAN AYI MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Nisan 2018 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
30 Mart 2018, Cuma
ÇANAKKALE’Yİ YAŞAMAYA GİDİYORUZ
Silivri Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale Gezi programı başlıyor. Başkan Işıklar, bu yıl da binlerce Silivriliye Çanakkale’nin eşsiz ruhunu yaşatacak.
30 Mart 2018, Cuma
CAN DOSTLARIMIZA ÖZEL YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ
Silivri Belediyesi, Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının muayene ve teşhisinde hızla müdahale edilen tıbbi teçhizata ek olarak yoğun bakım ünitesi de oluşturarak standartlarını üst seviyeye çıkardı.