22 Haziran 2017, Perşembe
SİLİVRİ BAYRAMA HAZIR
Silivri Belediyesi ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini amaçlayarak gerekli denetim ve hazırlık çalışmalarını tamamladı.
21 Haziran 2017, Çarşamba
IŞIKLAR YÖRE DERNEKLERİ VE BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçede faaliyette olan yöre dernekleri yönetimlerine ve yerel basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
17 Haziran 2017, Cumartesi
MAHALLELERDE İFTAR SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediyesi Ramazan iftarları mahallelerde halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. Değirmenköy ve Gazitepe Mahallelerinde halk sofraları kuruldu.
19 Haziran 2017, Pazartesi
SİLİVRİLİ KADINLAR EDİRNE’YE SEVGİ GÖTÜRDÜ
Silivri Belediyesi, Ramazan ayı programı kapsamında 2500 Silivrili kadını tarihi, turistik ve dini yerleri gezmek üzere Edirne’ye götürdü.
16 Haziran 2017, Cuma
MAHALLE KONSEYİ ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU
Kentli olma ve kentlilik bilincinin oluşturulmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Silivri Belediyesi Mahalle Konseyleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.
15 Haziran 2017, Perşembe
TARIM KOLEJİ’NDE SON DÜZENLEMELER
Düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Tarım Koleji, 2017- 2018 eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak.
15 Haziran 2017, Perşembe
EYKOM’DA İFTAR SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nin hizmet verdiği yaşlı ve engelli bireyler ve ailelerine iftar yemeği verildi.
06 Haziran 2017, Salı
SİLİVRİ ÇİÇEK AÇTI
Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarını hızlandırdı. İlçe genelinde binlerce mevsimlik çiçek ekildi.
06 Haziran 2017, Salı
BELEDİYE SAĞLIK KONTROLLERİNE DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi, sahilde vatandaşlara ücretsiz tansiyon, şeker, kolesterol ile boy ve kilo ölçümü hizmeti verdi.
DURSUN ÖZDEN NAZIM’I ANLATTI
Gazeteci- Yazar Dursun Özden’in “Galina’nın Nazım’ı” isimli söyleşisi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çay bahçesinde gerçekleşti. Yazar Özden ölüm yıldönümünde Nazım’ı, aşklarını, şiirlerini ve hayatını anlatarak; “Nazım, hasret şairidir” dedi.
IŞIKLAR İLÇE PROTOKOLÜNE İFTAR VERDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, muhtarlar ve ana protokol üyelerini eşleriyle birlikte iftar yemeğinde ağırladı.
ZÜBEYDE HANIM HEYKELİ YENİ YERİNDE
14 Mayıs Anneler Günü’nde açılışı yapılan Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım heykeli, sahil kordon boyunda daha merkezi bir noktaya taşındı.