SİLİVRİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Mutlu Çocuk Şenliği’nde Silivrili çocuklar doyasıya eğlendi. Başkan Yılmaz şenlikte miniklerle birlikte eğlenerek sevinçlerine ortak oldu.
SİLİVRİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU
SİLİVRİ’DE 23 NİSAN KUTLAMASI
Silivri’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği çelenk sunma töreni ve Turgut Reis İlkokulu’nun sahne programlarının yer aldığı resmi kutlama töreni ile başladı.
MUTLU ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamındaki “Mutlu Çocuk Şenliği” yarın başlıyor.
BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
BAŞKAN YILMAZ, KOLTUĞUNU ÇOCUK BAŞKAN’A DEVRETTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 23 Nisan öncesinde sembolik olarak koltuğunu Gazi İlkokulu öğrencisi Melike Çimen’e devretti.
BELEDİYEDEN KANDİL SİMİDİ
Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Piri Mehmet Paşa Camii’nde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirerek Başkan Yılmaz’ın kandil mesajını Silivrililere iletti.
BAŞKAN YILMAZ, İLK İSKÂN İMZASINI OKUL İÇİN ATTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilk iskan imzasını Çanta Balaban Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan anaokulu için attı.
ORGANİK SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU BAŞLADI
Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde “Organik Sebze Yetiştiriciliği” kursu başladı. Bir ay sürecek kurs sonunda üreticiler sertifika sahibi olacak.
BAŞKAN YILMAZ’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bu mübarek günde vatanımızın ilelebet korunmasını, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını, tüm İslam coğrafyasının huzur içinde yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
18 Nisan 2019, Perşembe
BAŞKAN YILMAZ’DAN NAZIM HİKMET TALİMATI
Silivri Sahili’ndeki Şair Nazım Hikmet heykelinin kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmesi üzerine Başkan Volkan Yılmaz, yeniden onarılması için ilgili birimlere talimat verdi.
18 Nisan 2019, Perşembe
BAŞKAN YILMAZ, TUBİTAK BİLİM FUARI’NA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Ortaokulu’nun düzenlediği TUBİTAK Bilim Fuarı’nda projeleri inceleyerek öğrencileri tebrik etti.