BAŞKAN YILMAZ ANKARA’DAN MÜJDELERLE DÖNDÜ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürler ile görüşen Başkan Yılmaz, ilçeye yönelik müjdeleri paylaştı.
SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN 10 KASIM ÖZEL PROGRAMI
Silivri Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, “Ata’ya Saygı Sergisi” ve Trakya Oda Orkestrası’nın sahne aldığı “10 Kasım Özel Konseri” düzenleyecek.
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.
KASIM MECLİSİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclisi’nin 2. Bileşimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bazı gündem maddeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
07 Kasım 2019, Perşembe
KASIM AYI MECLİSİ’NİN 2.BİLEŞİMİ YARIN
Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı 2.Bileşimin 1.Oturumu yarın saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
06 Kasım 2019, Çarşamba
YEŞİL ALANLARA SULAMA SİSTEMLERİ KURULUYOR
Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde “Otomatik Sulama Sistemleri” kurulması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
02 Kasım 2019, Cumartesi
SİLİVRİ BELEDİYESİ'NDEN YAT LİMANI PROJESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA
Silivri Belediyesi, “Silivri Yat Limanı Projesi” hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın onayını duyurdu.
05 Kasım 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ İSTANBUL KİTAP FUARI’NI ZİYARET ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 38’inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılan Silivri Belediyesi standında ziyaretçileri ağırladı. Öğrencilere Nutuk hediye eden Başkan Yılmaz, okuma alışkanlığı tavsiyesinde bulundu.
04 Kasım 2019, Pazartesi
GEÇİCİ MOBİL YAYA KÖPRÜSÜ MONTE EDİLDİ
Restorasyon çalışmaları nedeniyle kapalı durumda olan tarihi Vakkas Köprüsü’ne alternatif olarak geçici Mobil Yaya Köprüsü yapıldı. Boğluca Deresi üzerine monte edilen köprü kısa bir süre sonra kullanıma açılacak.
04 Kasım 2019, Pazartesi
KASIM AYI MECLİSİ’NİN 1. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ
Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşiminin 1. Oturumu yapıldı. 9 gündemden oluşan toplantıda ilgili maddeler komisyona havale edildi.
01 Kasım 2019, Cuma
1 KASIM ÖZEL FOTOĞRAF SERGİSİ’NE YOĞUN İLGİ
1 Kasım Silivri’nin düşman işgalinden kurtuluş gününe özel fotoğraf sergisi düzenleyen Silivri Belediyesi, ilçenin dünü ve bugününü anlatan fotoğrafları ziyaretçilerle buluşturdu.
01 Kasım 2019, Cuma
KASIM AYI MECLİSİ PAZARTESİ
Silivri Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşiminin 1. Oturumu, 4 Kasım 2019 Pazartesi Günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.