11 Temmuz 2019, Perşembe
SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI DİKKAT
Silivri Belediyesi, 11 Temmuz sabah saatlerinden itibaren günün ilerleyen saatlerine kadar sürmesi beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyarıyor.
10 Temmuz 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ: “HİZMET GÖMLEĞİMİZİ GİYDİK”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Alipaşa Mahallesi’nde bulunan sanayiciler ile bir araya geldiği toplantıda, “Sizin sorunlarınız ile dertlenip Silivri’ye hizmet etmek istiyorum” dedi. İşadamlarının taleplerini dinleyen başkan Yılmaz, çözüm yöntemlerini anlattı.
ANNE VE ÇOCUKLAR BİRLİKTE EĞLENDİ
Silivri Belediyesi’nin çocuklar ve anneleri için düzenlediği atölye çalışmaları Fenerköy ve Seymen Mahalleleri ile başladı.
FOTO SAFARİ KAYIT STANDI KURULDU
Silivri Belediyesi’nin 58. Yoğurt Festivali kapsamında düzenleyeceği Foto Safari fotoğraf yarışmasının başvuruları için kayıt standı kuruldu.
YARIŞMA VE TURNUVA BAŞVURULARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi, 58. Yoğurt Festivali kapsamında yapılacak yarışma ve turnuvaların kayıtlarını almaya başladı.
KAVAKLI VE SELİMPAŞA SANAYİCİLERİNİ DİNLEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanayiciler ile bir araya gelerek çözüm yollarını konuşmaya devam ediyor.
08 Temmuz 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE BÖREKLER YARIŞTI
Silivri Belediyesi 10. Ortaköy Börek Festivali börek yarışmaları ve ünlü şarkıcı Altay konseri ile dolu dolu geçti.
07 Temmuz 2019, Pazar
SİLİVRİ’DE GÖRKEMLİ LAVANTA ŞENLİĞİ
Silivri Belediyesi 4. Lavanta Hasat Şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin hasat yaptığı ve fotoğraf çektirdiği şenlik muhteşem geçti.
İLK KAVUNU BAŞKAN YILMAZ TOPLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yılın ilk Topatan Kavunu üreticisi Tevfik Atasoy’un tarlasında incelemelerde bulunarak kavun topladı.
BELEDİYEDEN ANNE VE ÇOCUKLAR İÇİN ATÖLYELER
Silivri Belediyesi ilçe genelindeki tüm mahallelerde anne ve çocukların birlikte sosyalleşmesini sağlamak amacıyla atölye çalışmaları düzenleyecek
YENİ REKLAM ÜCRETLERİ BELİRLENDİ
Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 2. Birleşimi’nde gelir artırmaya yönelik reklam tarifeleri kabul edildi.
04 Temmuz 2019, Perşembe
BAŞKAN YILMAZ’DAN İSTİHDAM HAMLESİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sanayi bölgelerini ziyaret ederek işadamları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Değirmenköy sanayicileriyle buluştuğu toplantıda alt yapı, ulaşım ve istihdam sorunlarına çözüm yolları konuşuldu.