PERSONELİNİN KANDİLİNİ KUTLADI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, belediye personelinin Regaip Kandilini kutladı.
SİLİVRİ’DE KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ
Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda kooperatifçilik konusunda “Birlikten Kuvvet Doğar” isimli eğitim semineri gerçekleştirildi.
IŞIKLAR ÖZEL ÇOCUKLARI YOLCU ETTİ
Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Regaip Kandili nedeniyle özel çocuklar ve aileleri için Sultanahmet Cami ve Eminönü gezisi düzenledi.
05 Mart 2019, Salı
YEREL SEÇİMLERDE ENGELSİZ ULAŞIM
Silivri Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşlarımızı oy kullanmaya götürecek.
TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN İTALYA YOLCULUĞU BAŞLADI
Özel Tarım Lisesi öğrencileri AB Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı Erasmus Programı kapsamında kabul edilen “Avrupa’yı Çiçeklerle Sarıyoruz” projesi için İtalya’ya yola çıktı.
65. ETAP GİRİŞİMCİLİK KURSU BAŞLADI
Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 65. Etap eğitimleri başladı.
MART AYI MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 4 Mart 2019 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
01 Mart 2019, Cuma
BÜYÜKKILIÇLI MODERN MEYDANINA KAVUŞTU
Başkan Işıklar’ın Büyükkılıçlı Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern kent meydanı, mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği törenle açıldı.
28 Şubat 2019, Perşembe
BÜYÜKKILIÇLI MEYDAN AÇILIŞINA DAVETLİSİNİZ
Silivri Belediyesi’nin Büyükkılıçlı Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern kent meydanının açılış töreni 1 Mart Cuma Günü gerçekleşecek.
27 Şubat 2019, Çarşamba
SİLİVRİ’DE KOOPERATİFÇİLİK KONUŞULDU
Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi ortaklığında düzenlenen “Kooperatifçilik” konulu seminer, Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda gerçekleşti.
26 Şubat 2019, Salı
TARIM LİSESİ İNCELEME GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi öğrencilerinin ilçe genelinde yerel sanayi kuruluşlarına inceleme gezileri sürüyor.
24 Şubat 2019, Pazar
CAN DOSTLARIMIZI UNUTMADIK
Silivri Belediyesi ekipleri ilçe genelinde etkisini gösteren soğuk hava koşullarında sokak hayvanlarını unutmadı.