09 Eylül 2019, Pazartesi
SİLİVRİ'DE 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI
Silivri’de 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreni, bu yıl ilk kez eğitime başlayan İbrahim Emine Akçay Anaokulu açılışı ile gerçekleştirildi.
09 Eylül 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ'DAN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
08 Eylül 2019, Pazar
BAŞKAN YILMAZ, ERTUĞRUL GAZİ'Yİ ANMA VE YÖRÜK ŞENLİKLERİ’NE KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 738’inci Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne katıldı.
08 Eylül 2019, Pazar
BAŞKAN YILMAZ, PROJELERİNİ EMRAH ŞAHAN’LA PAYLAŞTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Proje Koordinatörü Emrah Şahan’ı Silivri’de ağırladı. Projelerini paylaşan Başkan Yılmaz, hazırladığı proje dosyasını Şahan’a takdim etti.
06 Eylül 2019, Cuma
BAŞKAN YILMAZ: “KİMSEYE BİR İMTİYAZ YOK”
Silivri Belediyesi Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısının II.Birleşiminde, belediyeye hibe edilen çöp kamyonu gündemdeydi.
BELEDİYE EKİPLERİ OKUL BAHÇELERİNİ TEMİZLEDİ
Silivri Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde tüm okulların bahçelerinde temizlik ve çevre bakım çalışmalarını tamamladı.
SİLİVRİ SAHİLİ’NE ÇEVRE DOSTU BANKLAR
Silivri Belediyesi, sahil kordonuna güneş enerjisi ile çalışan akıllı ve çevre dostu banklar yerleştirdi. Bankları kullanan vatandaşlar elektronik cihazlarını şarj edebiliyor.
EYLÜL AYI MECLİSİ II. BİRLEŞİMİ YARIN
Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 15.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
ZABITA TEŞKİLATININ 193’ÜNCÜ YILI KUTLANDI
Silivri’de zabıta teşkilatının kuruluşunun 193’üncü yıl dönümü Atatürk Anıtı’na yapılan çelenk sunma töreni ile kutlandı.
BAŞKAN YILMAZ BALIKÇILARI UĞURLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1 Eylül’de av yasağının sona ermesi ile denize açılan Silivrili balıkçıları uğurladı.
BAŞKAN YILMAZ BİÇERDÖVER KULLANDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, topladıkları mahsulleri kooperatiflere ulaştıran Silivrili çiftçileri ziyaret etti. Çiftçi Alpay Denizli’nin tarlasında biçerdöver kullanan Başkan Yılmaz, yaklaşık 2 dönüm ayçiçeği hasadı yaptı.
02 Eylül 2019, Pazartesi
EYLÜL AYI MECLİSİ I.OTURUMU YAPILDI
Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.