16 Mayıs 2019, Perşembe
BEDESTEN ÇARŞISI’NDA GÖNÜL SOFRASI
Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Bedesten Çarşısı’nda kurulan Gönül Sofrası’nda binlerce Selimpaşalı oruç açtı.
15 Mayıs 2019, Çarşamba
SİLİVRİ’DE FİNAL FOUR HEYECANI!
Silivri Belediyesi, EuroLeague temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in 17 Mayıs Cuma günü oynayacağı Final Four Yarı Final maçı için dev ekran kuracak.
15 Mayıs 2019, Çarşamba
DEĞİRMENKÖYLÜLER GÖNÜL SOFRASI’NDA İFTAR YAPTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Değirmenköy Mahallesi’nde düzenlediği Gönül Sofraları İftar Programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
14 Mayıs 2019, Salı
BAŞKAN YILMAZ’DAN TARIM ÇALIŞTAYI ÖNERİSİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri tarım kurum ve kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü programına katıldı.
14 Mayıs 2019, Salı
KAVAKLI’DA GÖNÜL SOFRALARI KURULDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Kavaklı Mahallesi’nde gönül sofraları kuruldu.
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ HİZMET BİNALARINI İNCELEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile yapımı devam eden hizmet binalarında incelemelerde bulundu.
ATA TOPRAĞI SİLİVRİ’DEYDİ
Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak ile Türk Bayrağı’nı taşıyan bisikletçiler bir günlük Silivri molasının ardından tekrar yola çıktı.
BAŞKAN YILMAZ SELİMPAŞALILAR İLE ORUÇ AÇTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Selimpaşa Mahallesi Yoğurthane Mevkii’nde kurulan Gönül Sofraları’nda binlerce vatandaş iftar yaptı.
12 Mayıs 2019, Pazar
BAŞKAN YILMAZ ANNELERİ UNUTMADI
Anneler Günü nedeniyle Silivri Sahili’nde tüm annelere parfüm hediye eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Anneler gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız” dedi.
12 Mayıs 2019, Pazar
BÜYÜKÇAVUŞLU GÖNÜL SOFRASI’NDA ORUÇ AÇTI
Silivri Belediyesi’nin Ramazan boyunca ilçenin dört bir yanında kurduğu Gönül Sofraları’nın bir diğeri Büyükçavuşlu’da gerçekleştirildi.
11 Mayıs 2019, Cumartesi
SANAYİ SİTESİ ESNAFLARI GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen Gönül Sofraları’nın 4. programı Silivri Sanayi Sitesi esnaflarının katılımıyla gerçekleştirildi.
10 Mayıs 2019, Cuma
ÜCRETSİZ NİKÂH SALONU DÖNEMİ BAŞLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 330 TL bedelle tahsis edilen nikah salonlarıyla ilgili uygulamayı kaldırdı. Evlenecek çiftler, hafta içi 4 gün olmak üzere nikah salonlarını ücretsiz kullanabilecek.