22 Nisan 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
22 Nisan 2019, Pazartesi
BAŞKAN YILMAZ, KOLTUĞUNU ÇOCUK BAŞKAN’A DEVRETTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 23 Nisan öncesinde sembolik olarak koltuğunu Gazi İlkokulu öğrencisi Melike Çimen’e devretti.
BELEDİYEDEN KANDİL SİMİDİ
Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Piri Mehmet Paşa Camii’nde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirerek Başkan Yılmaz’ın kandil mesajını Silivrililere iletti.
BAŞKAN YILMAZ, İLK İSKÂN İMZASINI OKUL İÇİN ATTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilk iskan imzasını Çanta Balaban Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan anaokulu için attı.
ORGANİK SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU BAŞLADI
Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde “Organik Sebze Yetiştiriciliği” kursu başladı. Bir ay sürecek kurs sonunda üreticiler sertifika sahibi olacak.
BAŞKAN YILMAZ’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bu mübarek günde vatanımızın ilelebet korunmasını, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını, tüm İslam coğrafyasının huzur içinde yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN NAZIM HİKMET TALİMATI
Silivri Sahili’ndeki Şair Nazım Hikmet heykelinin kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmesi üzerine Başkan Volkan Yılmaz, yeniden onarılması için ilgili birimlere talimat verdi.
BAŞKAN YILMAZ, TUBİTAK BİLİM FUARI’NA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Ortaokulu’nun düzenlediği TUBİTAK Bilim Fuarı’nda projeleri inceleyerek öğrencileri tebrik etti.
BAŞKAN YILMAZ ESNAF SOFRASINA MİSAFİR OLDU
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beraberinde İlçe Kaymakamı Ali Partal ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafı Cem Soydaş’ın kahvaltısına misafir oldu.
17 Nisan 2019, Çarşamba
SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN MUTLU ÇOCUK ŞENLİĞİ
Silivri Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Mutlu Çocuk Şenliği” düzenleyecek.
16 Nisan 2019, Salı
SİLİVRİ’DE “SIFIR ATIK” PROJESİ KONUŞULDU
Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda Çevre ve Sağlık Bakanlığı’nın “Sıfır Atık Projesi” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
16 Nisan 2019, Salı
YILMAZ KURUM İÇİ ÇALIŞMALARI İNCELİYOR
Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.