02 Temmuz 2019, Salı
YAZ SPOR OKULLARI TÖRENLE AÇILDI
Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları, Silivri Sahili’nde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile açıldı.
BAŞKAN YILMAZ CEMEVİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cemevi’nde düzenlenen “Abdal Musa Birlik Lokma” programına katılarak hemşehrileri ile sohbet etti.
DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NIN 93. YILI KUTLANDI
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 93. yıldönümü, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve Silivri denizi açıklarında yapılan törenle kutlandı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yayınladığı mesajı ile 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutladı.
SİLİVRİ BÖREK FESTİVALİ 7 TEMMUZ’DA
Silivri’nin yöresel festivallerden biri olan 10. Ortaköy Börek Festivali’nde birbirinden lezzetli börekler yarışacak. Festivalde ayrıca ünlü sanatçı Altay sahneye çıkacak.
BELEDİYEDEN İNŞAAT FAALİYETLERİ KARARI
Silivri Belediyesi’nin 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilen Encümen Toplantısı’nda, tatil amacıyla ilçeye gelen turistlerin tatillerini huzurla geçirmesi adına inşaat faaliyetleriyle ilgili kararlar aldı.
29 Haziran 2019, Cumartesi
TEMMUZ AYI MECLİSİ PAZARTESİ
Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 1 Temmuz 2019 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleştirilecek.
SİLİVRİ’DE LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK
Silivri Belediyesi, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde düzenleyeceği 4. Lavanta Hasat Şenliği için hazırlıklarını tamamlandı.
SİLİVRİ SAHİLİ’NDE MÜZİK KEYFİ
Silivrililer, Sanat Parkı’nda gerçekleştirilen enstrümantal müzik dinletisinin keyfini yaşadı.
YILIN İLK DOMATESİNİ BAŞKAN YILMAZ TOPLADI
Değirmenköylü çiftçi Şaban Uzun, bu yıl da Silivri’nin ilk domates üreticisi oldu. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çiftçi Uzun’u ziyaret ederek ilk mahsulü birlikte topladı.
SİLİVRİ BELEDİYESİ FOTO SAFARİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi, ilçenin tanıtımına yönelik ödüllü Foto Safari yarışması düzenliyor.
27 Haziran 2019, Perşembe
AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Büyükçavuşlu mahalle sakinleriyle birlikte açık havada sinema keyfi yaşadı.