ÜCRETSİZ TARIM LİSESİ KAYITLARINA BAŞLADI
Silivri Belediyesi Özel Tarım Lisesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca ücretsiz eğitim vermek üzere kayıtlarını almaya başladı.
ZABITADAN DİLENCİLERE CEZAİ İŞLEM
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında dilencilik yapan kişileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURFALLI’YA MÜJDELER
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kurfallı Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava sinemasında çay bahçesi, kır bahçesi ve halı saha müjdeledi.
11 Temmuz 2019, Perşembe
SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI DİKKAT
Silivri Belediyesi, 11 Temmuz sabah saatlerinden itibaren günün ilerleyen saatlerine kadar sürmesi beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyarıyor.
10 Temmuz 2019, Çarşamba
BAŞKAN YILMAZ: “HİZMET GÖMLEĞİMİZİ GİYDİK”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Alipaşa Mahallesi’nde bulunan sanayiciler ile bir araya geldiği toplantıda, “Sizin sorunlarınız ile dertlenip Silivri’ye hizmet etmek istiyorum” dedi. İşadamlarının taleplerini dinleyen başkan Yılmaz, çözüm yöntemlerini anlattı.
ANNE VE ÇOCUKLAR BİRLİKTE EĞLENDİ
Silivri Belediyesi’nin çocuklar ve anneleri için düzenlediği atölye çalışmaları Fenerköy ve Seymen Mahalleleri ile başladı.
FOTO SAFARİ KAYIT STANDI KURULDU
Silivri Belediyesi’nin 58. Yoğurt Festivali kapsamında düzenleyeceği Foto Safari fotoğraf yarışmasının başvuruları için kayıt standı kuruldu.
YARIŞMA VE TURNUVA BAŞVURULARI BAŞLADI
Silivri Belediyesi, 58. Yoğurt Festivali kapsamında yapılacak yarışma ve turnuvaların kayıtlarını almaya başladı.
KAVAKLI VE SELİMPAŞA SANAYİCİLERİNİ DİNLEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sanayiciler ile bir araya gelerek çözüm yollarını konuşmaya devam ediyor.
08 Temmuz 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE BÖREKLER YARIŞTI
Silivri Belediyesi 10. Ortaköy Börek Festivali börek yarışmaları ve ünlü şarkıcı Altay konseri ile dolu dolu geçti.
07 Temmuz 2019, Pazar
SİLİVRİ’DE GÖRKEMLİ LAVANTA ŞENLİĞİ
Silivri Belediyesi 4. Lavanta Hasat Şenliği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin hasat yaptığı ve fotoğraf çektirdiği şenlik muhteşem geçti.
05 Temmuz 2019, Cuma
İLK KAVUNU BAŞKAN YILMAZ TOPLADI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yılın ilk Topatan Kavunu üreticisi Tevfik Atasoy’un tarlasında incelemelerde bulunarak kavun topladı.