07 Eylül 2009, Pazartesi
SUNAY AKIN GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Silivri Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan şair, yazar, araştırmacı gazeteci Sunay Akın, kendisine özgü üslubu ve anlatımıyla büyük beğeni topladı.
HAZIRLIK TURNUVASINDA DOSTLUK KAZANDI
2009 Özel Olimpiyatlar Avrupa Gençler Karma Futbol Turnuvası'nda yarışacak olan Türkiye takımları, Silivri Müjdat Gürsu Spor Kompleksi'nde hazırlık maçı yaptı. Özel Olimpiyatlar öncesi eksiklerin görülmesi için yapılan turnuvada kazanmak için değil, dostluk için yarışıldı.
EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI PAZARTESİ GERÇEKLEŞECEK
Silivri Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşiminin I. Oturumu, 7 Eylül 2009 Pazartesi Günü gerçekleşecek.
BİRLİK APARTMANI SAKİNLERİ ÇÖP EVDEN KURTARILDI
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelen şikâyetler üzerine harekete geçen zabıta ekipleri ve Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Birlik apartmanındaki çöp eve operasyon düzenledi.
SUNAY AKIN SİLİVRİLİLERLE BULUŞACAK
Silivri Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında şair, yazar, araştırmacı gazeteci Sunay Akın'ı Silivrililerle buluşturacak.
BAŞKAN IŞIKLAR DENETİMLERİNİ HIZLANDIRDI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçedeki çalışmaları denetleyerek, yapılan işler hakkında bilgi aldı. Silivri'nin kalkınmasıyla ilgili önemli adımlar atılacağını belirten Başkan Işıklar; "Vizyonu gelişmiş, yeni bir Silivri yaratıyoruz" dedi.
SİLİVRİ BELEDİYESİ CAMİ GEZİLERİ BAŞLIYOR
Silivri Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla, cami gezileri başlattı. Tüm vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği geziler, Ramazan ayı boyunca devam edecek.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA COŞKULU KUTLAMA
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 87. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Silivri'de de coşkuyla kutlandı.
25. GELENEKSEL DEĞİRMENKÖY DOMATES FESTİVALİ 15 AĞUSTOS'TA
Silivri Belediyesi 25. Geleneksel Değirmenköy Domates Festivali başlıyor. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın katılımıyla gerçekleşecek festivalde, en iyi domates üreticisi ve domates güzeli yarışması, halk oyunları ekibi gösterisi ve konserler yer alacak.
SİLİVRİ BELEDİYESİ'NE 1250 ADET YENİ ÇÖP KONTEYNIRI
Silivri Belediyesi, sıcak havaların etkisiyle oluşan koku ve görüntü kirliliğini en aza indirmek amacıyla ilçede bulunan çöp konteynırlarını yenilemeye başladı.
12 Ağustos 2009, Çarşamba
SİLİVRİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN "ŞAFAK OPERASYONU"
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü geçtiğimiz haftasonu erken saatlerde yapılan bir çalışmayla, Altınorak ve Arıbaş Sitesi civarında sokak aralarına çekilen tüm zincirleri kaldırdı. Kamuya ait olan alanları halkın kullanımına açan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çevre esnafının takdirini topladı.
SİLİVRİ'YE ÜNİVERSİTE KAZANDIRILMASI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkanlı ile bir araya gelerek Silivri'ye yapılması düşünülen üniversiteler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İstanbul Üniversitesi rektörlerinin de katıldığı toplantıda, üniversitelerin bölgeye, sanayiciye ve yatırımcıya katacakları paylaşıldı.