KENT KONSEYİ’NDEN PROJE TOPLANTISI
Silivri Kent Konseyi proje değerlendirme toplantısı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
KÜLTÜR MERKEZİ YAZ DÖNEMİ KURSLARI DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde her yaştan kursiyer, danstan müziğe, miss sabun yapımından halk müziği korosuna kadar yaz kurslarının tadını çıkarıyor.
KÖPEK IRKLARI KIYASIYA YARIŞTI
Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğiyle yapılan Uluslararası Köpek Irk Standartları Yarışması’na farklı ülkelerden yaklaşık 1000 köpek katıldı.
19 Temmuz 2019, Cuma
SİLİVRİ BELEDİYESİ 151 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
Silivri Belediyesi, toplu sünnet organizasyonuyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi. Çocuklar için Piri Mehmet Paşa Camisi’nde Cuma namazının ardından mevlit okutuldu.
HAZIR MISIN SİLİVRİ?
Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali birbirinden ünlü sanatçılar, ödüllü yarışmalar, eğlenceli etkinlik alanları ve Color Fest ile bu yıl da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
BAŞKAN YILMAZ PROJELERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki sorunların çözümü ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü.
BAŞKAN YILMAZ, DEVLET BAHÇELİ’Yİ FESTİVALE DAVET ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek 58.Yoğurt Festivali’ne davet etti.
17 Temmuz 2019, Çarşamba
KÖPEK IRKLARI SİLİVRİ’DE YARIŞACAK
Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğinde “Ulusal ve Uluslararası Irk Standartları Yarışmaları” düzenlenecek.
16 Temmuz 2019, Salı
MİMARSİNAN MAHALLESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi’ndeki düğün salonu ve futbol sahasında incelemelerde bulundu.
15 Temmuz 2019, Pazartesi
SİLİVRİ’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI
Silivri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen anma programı kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Piri Mehmet Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.
12 Temmuz 2019, Cuma
GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN 4 YENİ ARAÇ
Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile lisanslı firma tarafından yürütülen geri dönüşüm atıklarının toplanmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması için 4 yeni araç daha filoya eklendi.
12 Temmuz 2019, Cuma
YAZ SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR
6- 16 yaş arasındaki Silivrili çocuklar, Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 11 ayrı branşta eğitim alarak arkadaşlarıyla birlikte yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.