15 Kasım 2018, Perşembe
KEFALET KOOPERATİFİNE YER TAHSİSİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kredi Kefalet Kooperatifine verilecek yer tahsisi ile ilgili Esnaf Odası ile işbirliği protokolü imzaladı.
15 Kasım 2018, Perşembe
SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN PERMAKÜLTÜR KURSU
Silivri Belediyesi, bitki yetiştiriciliği faaliyetlerine yönelik olarak ilçemizde üretim yapan ve yapmak isteyen vatandaşlar için “Permakültür Tasarımına Giriş” kursu başlatıyor.
14 Kasım 2018, Çarşamba
IŞIKLAR MÜFTÜLERİ AĞIRLADI
Silivri’de toplantı yapmak üzere bir araya gelen İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve İlçe Müftüleri, Silivri Belediyesi tarafından yemekte ağırlandı.
14 Kasım 2018, Çarşamba
YENİ MAHALLE’YE 18 BİN 600 TON ASFALT DÖKÜLDÜ
Silivri Belediyesi ekiplerince ilçenin her noktasında eş zamanlı olarak sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmaları yapılarak, elverişsiz olan yollar modern bir görünüme kavuşturuyor.
12 Kasım 2018, Pazartesi
SİLİVRİ’DE CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ
Silivri'de şehir halkının sağlıklı bir çevrede yaşaması ve hayvan haklarının korunması adına önemli bir protokol imzalandı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Projenin daha kapsamlı bir şekilde devam etmesi yönünde bizim çabamızda devam ediyor. Bu projeyle Türkiye’ye örnek oluşturacağız” dedi.
11 Kasım 2018, Pazar
SİLİVRİ’DE DİN VE KÜLTÜR BULUŞMASI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilan edilen son azizleri Aziz Nektaryus’un doğduğu yer olan Silivri’yi görmek için gelen yüzlerce Ortodoks’a ve İstanbul Rum Ortodoks Patriği I. Bartholomeos’a ev sahipliği yaptı.
VEDA DEĞİL MERHABA AYAKTA ALKIŞLANDI
Silivri Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Tiyatrocu ve Yazar Utku Erişik’i konuk etti. Silivrililer, Erişik’in tek kişilik gösterisine yoğun ilgi gösterdi.
GURURLA VE ÖZLEMLE ANIYORUZ
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Silivri’de saygı ve özlemle anıldı.
BAŞKAN IŞIKLAR 10 KASIM’DA 10 BİN NUTUK DAĞITTI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 10 Kasım’a denk gelen TÜYAP Kitap Fuarı’nda öğrenci ve gençlere 10 bin nutuk hediye etti.
TARIM LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ATAMIZI UNUTMADI
Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı gerçekleştirildi.
07 Kasım 2018, Çarşamba
SİLİVRİ BELEDİYESİ TÜYAP KİTAP FUARI’NDA
Silivri Belediyesi, 10-18 Kasım tarihlerinde Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’n de gerçekleştirilecek 37. Uluslararası Kitap Fuarı’nda yer alacak.
06 Kasım 2018, Salı
BÜYÜKKILIÇLI’DA MEYDAN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Silivri Belediyesi ekiplerinin, Büyükkılıçlı Mahallesi’nde meydan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.