SİLİVRİ BELEDİYESİ KİTAP FUARI’NA KATILACAK
Silivri Belediyesi, 38’inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılacak. İlçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür ve sanat faaliyetleri kitapseverlere tanıtılacak.
SİLİVRİ’NİN KURTULUŞ GÜNÜ ÖZEL SERGİSİ’NE DAVETLİSİNİZ
Silivri Belediyesi, 1 Kasım Silivri’nin kurtuluş gününe özel açılacak ‘Dünden Bugüne Silivri’ konulu fotoğraf sergisi düzenliyor.
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 KASIM MESAJI
1 Kasım Silivri’nin Kurtuluş Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri’mizin eşsiz coğrafyasının farkında olarak hareket edip, gelecek nesillere müreffeh bir Silivri emanet etmeliyiz.” dedi.
30 Ekim 2019, Çarşamba
KASIM AYI KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ BELLİ OLDU
Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Kasım ayı kültür ve sanat faaliyetleri programı belli oldu. Etkinlik takvimi kapsamında ay boyunca tiyatro, sergi, müzik dinletileri, söyleşi ve imza günleri yapılacak.
30 Ekim 2019, Çarşamba
BELEDİYE PERSONELİNE DEPREM VE GÜVENLİ YAŞAM EĞİTİMİ
Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde belediye personeline “Deprem Farkındalık ve Güvenli Yaşam” konulu eğitim verildi.
BİNLERCE SİLİVRİLİ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞTU
Silivri Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü'nde, binlerce Silivrili ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile caddeleri doldurdu.
29 EKİM ÖZEL RESİM SERGİSİ’Nİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel resim sergisi Silivri Belediyesi Sanat Galerisi’nde protokol üyelerinin katılımı ile açıldı.
SİLİVRİ’DE 29 EKİM COŞKUSU
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamaları Silivri Sahili festival alanında düzenlenen etkinlikler ile devam etti.
29 EKİM COŞKUSU ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI
Silivri’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı.
ENGELLİ BİREYLERE AKÜLÜ VE TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
Silivri Belediyesi, Hannover Türk Engelliler Derneği tarafından gönderilen bir tır dolusu medikal malzemeyi ailelere ulaştırmaya başladı. İlk etapta 18 ihtiyaç sahibi vatandaşa akülü ve tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Törende konuşma yapan Başkan Yılmaz, Silivri’ye Engelsiz Park müjdesi verdi.
CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVETLİSİNİZ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüşüne tüm hemşehrilerini davet etti.
BAŞKAN YILMAZ’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “96 yıldır koruyup kolladığımız Cumhuriyet’e gözbebeğimiz gibi bakmaya devam edeceğiz.” dedi.