ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI TÖRENLE BAŞLADI
30 Ağustos 2019, Cuma
ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI TÖRENLE BAŞLADI
HABER FOTOĞRAFLARI
Silivri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile kutlandı. Törene Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gamze Almalı, Garnizon Komutan Vekili Muhabere Binbaşı Mustafa Çokgürbüz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başlayan törende Kaymakam Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Mustafa Çokgürbüz, katılımcıların bayramını kutladı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Teğmen Hasan Yalçın yaptı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören sonrası Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün yapılmasıyla program sona erdi.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ BU AKŞAM

Silivri’de Zafer Bayramı kutlamaları bu akşam düzenlenecek Zafer Yürüyüşü ile devam edecek. Saat 20.00’da belediye binası önünden başlayacak programda, Atatürk Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirilecek. 21.00’da ise Mehteran Takımı Silivrililer ile buluşacak.