06 Kasım 2019, Çarşamba YEŞİL ALANLARA SULAMA SİSTEMLERİ KURULUYOR Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde “Otomatik Sulama Sistemleri” kurulması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. YEŞİL ALANLARA SULAMA SİSTEMLERİ KURULUYOR

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın mahalle ziyaretleri sırasında üzerinde durduğu konulardan biri olan yeşil alanların korunması, mevsime uygun bakım ve temizliğinin yapılması ile ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde “Otomatik Sulama Sistemleri” kurulması ile ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Sosyal alanlar, spor alanları, çocuk parkları, sahil ortak alanları ve yeşil alanlar olmak üzere 16.000 m2 alanda otomatik sulama sistemi kuruldu. Ekipler, plan dahilinde yürütülen çalışmaları ilçe geneline yayarak sürdürüyor.