05 Temmuz 2019, Cuma YENİ REKLAM ÜCRETLERİ BELİRLENDİ Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 2. Birleşimi’nde gelir artırmaya yönelik reklam tarifeleri kabul edildi. YENİ REKLAM ÜCRETLERİ BELİRLENDİ

Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda, ilçe genelindeki reklam araçlarına yönelik kararlar alındı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın reklam gelirlerinin yok denecek kadar az olması, diğer ilçe belediyelerine göre yüksek fiyatlı kiralama yapılması gerekçesi ile tarifelerde indirime gidildi. Başkan Yılmaz’ın önerisi ile gündeme dahil edilen billboard ve raket reklam panoları için yeni tarifeler, Plan ve Bütçe Komisyonu kararı okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

GÜNDEM :

1- Silivri Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Belediyemiz arasında hazırlanacak işbirliği protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyon raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

2- Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi, 5748 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporu okunarak müdürlüğe iadesi oy birliği ile kabul edildi.

3- Belediyemizin reklam, raket ve billboard tarife ücretlerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak kabul edildi.

HAFTALIK BELİRLENEN İNDİRİMLİ TARİFE ÜCRETLERİ ŞÖYLE:

Bilboard Reklamları için:

İlçe Merkez 90 TL+KDV

Belde ve Mahalleler 50 TL+KDV

Raket Pano Reklamları için:

İlçe Merkezi 40TL+KDV

Belde ve Mahalleler 30TL+ KDV




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü