20 Ekim 2021, Çarşamba YAĞMUR SUYU HATLARI ELDEN GEÇİRİLİYOR Silivri Belediyesi, yoğun yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla yağmur suyu hatlarında imalat, temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. YAĞMUR SUYU HATLARI ELDEN GEÇİRİLİYOR

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yoğun yağışa bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir almak amacıyla ilçe genelinde birçok yağmur suyu hattında imalat, temizlik ve bakım çalışması yapıyor. Belediye ekiplerince rutin olarak sürdürülen çalışmalarda, Alibey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı, Başkomutan Caddesi, Akgün Silivrili Caddesi, Hastane Caddesi, Kara Mustafa Caddesi, Kuyu Sokak, Hasan Tüfekçioğlu Sokak, Yeni Mahalle Müjdat Gürsu Caddesi, Alibey Çeşme Sokak, Mimarsinan Mahallesi İnönü Caddesi, Halkevi Caddesi, Alipaşa Caddesi, Sayalar Mahallesi Meliha Sokak, Gazitepe Mahallesi Kaan Sokak, Beyciler Mahallesi Akyar Caddesi, Değirmenköy Mahallesi Gökçek Sokak, Ortaköy Mahallesinde bulunan sokaklar, Selimpaşa Mahallesi 2502 Sokak, İskender Özcan Sokak' da yağmur suyu hatlarında ızgara yenileme, tamirat, imalat ve temizleme işlemi gerçekleştirildi. Ayrıca İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleriyle sürdürülen ortak çalışmalarla kombine kanal açma aracı ile yağmur suyu hatlarındaki tıkanıklara müdahale edildi. Ekiplerin kanal temizleme ve bakım çalışmaları programlı olarak devam ediyor.