27 Temmuz 2019, Cumartesi TURNUVALARDA KIYASIYA MÜCADELE Silivri Belediyesi 58’inci Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Tavla, Satranç, Basketbol ve Plaj Futbolu turnuvaları yoğun katılımla sürüyor. TURNUVALARDA KIYASIYA MÜCADELE

58’inci Silivri Yoğurt Festivali kapsamında spordan zeka oyunlarına kadar birbirinden keyifli turnuvalarda rekabet devam ediyor. Bu yıl da Basketbol, Tavla, Plaj Futbolu ve Satranç turnuvaları yoğun katılım ile gerçekleşiyor.

BAŞKAN YILMAZ PLAJ FUTBOLU’NDA İLK VURUŞU YAPTI

58’inci Silivri Yoğurt Festivali kapsamında düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvasında ilk vuruşu Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptı. 16 güçlü takımın mücadele ettiği turnuvada bugün Çantacity- Jamiryo, Kapaklı- Young Grew karşılaşmaları yapılacak.

BASKET TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Festivalin ilk günü itibari ile başlayan Basket Turnuvası ikinci gün de devam ediyor. Mimar Sinan Köprü Alanı’nda gerçekleştirilen turnuvada 32 takım kıyasıya mücadele ediyor.

SATRANÇ VE TAVLA TURNUVALARINA YOĞUN KATILIM

Yaşar Kemal Fuaye Salonu’nda satranç turnuvası, sahilde bulunan zabıta noktası yanında ise tavla turnuvasının heyecanı aralıksız sürüyor. Birbirlerini eleyen yarışmacılar birincilik elde etmek için bir yandan dikkatli olurken diğer yandan akıllı hamleler yapıyor.  

BRİÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Genel Birincisi Mehmet Yüksel - Fikri Uğur, Genel İkincisi Mustafa Tuncer - Bora Er, Genel Üçüncüsü Erdal Olcay Ercan-Bülent Şahin oldu. Senyör ödülünü Nihat Şatıroğlu-Mustafa Ebiller elde ederken, Mix ödülünü de Ümit Bülbüloğlu - Serdar Güler eşlisi kaptı. Yarışmacıların kupalarını Silivri Belediye Meclis Üyesi Gökan Dirik takdim ederek, tebriklerini iletti.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü