01 Ağustos 2019, Perşembe SİLİVRİ SAHİLİ’NDE ÜCRETSİZ İNTERNET Silivri Belediyesi, sahil şeridinde vatandaşlara ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı. SİLİVRİ SAHİLİ’NDE ÜCRETSİZ İNTERNET

Silivri Belediyesi Marka Kent Silivri’de vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Silivri Sahili’nde ücretsiz Wi-Fi internet bağlantısı çalışmalarına başlayan ekipler, ilk etap hazırlıklarını tamamladı ve kullanıma açtı. Silivri Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların ilk aşamasında Liman Başkanlığı ile Vakkas Köprüsü arasındaki alanda ücretsiz internet kullanılabiliyor.

 

NASIL FAYDALANABİLİRİZ?

Vatandaşların interneti nasıl kullanacağını aktaran Silivri Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Serkan Karabulut, “Silivri Belediyesi bağlantı ara yüzünde vatandaşlarımızı bir üye ekranı karşılamaktadır. Bu ekranda gerekli kişisel bilgileri doldurup bir defalığa mahsus olarak üye olunması gerekli. Sonrasında SMS ile gelen şifre ile vatandaşlarımız dilediğiniz zaman ücretsiz Wi-Fi’ye giriş yaparak kullanım sağlayabilir.” dedi. Karabulut, çalışmaların farklı bölgelerde sürdürüldüğünü de ifade ederek, vatandaşların 29 Temmuz itibarı ile sistemden faydalanabildiğini dile getirdi.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü