19 Nisan 2024, Cuma Silivri Belediyesi'nden Tokat Sulusaray'a Yardım Eli Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Silivri Belediyesi arama kurtarma ve yardım ekiplerini bölgeye gönderdi. S.A.K (Silivri Belediyesi Arama Kurtarma) ekipleri, malzemelerle donatılmış bir yardım kamyonu, arama kurtarma aracı, bir nakliye aracı ve beş arama kurtarma personelini içeren ekibi Sulusaray ilçesi Malum Seyit Tekke köyüne ulaştırmak üzere yola çıkardı. Silivri Belediyesi'nden Tokat Sulusaray'a Yardım Eli

Bu yardım konvoyu, çadır, battaniye, temel yaşam malzemeleri, hijyen ürünleri ve içme suyu gibi hayati önem taşıyan malzemeleri de içeriyor. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yardım malzemelerinin yüklendiği araçları ve ekipleri, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi önünden uğurladı.

Başkan Balcıoğlu, uğurlama sırasında yaptığı konuşmada, "Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaşanan bu üzücü olayın ardından, ekiplerimizle birlikte Tokat’a doğru yola çıkıyoruz. Bu zor zamanlarda Tokat’taki vatandaşlarımızın yanında olacağız. Silivri olarak, üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz," dedi. Başkan, ayrıca tüm Silivri halkını yardım ekibi ve malzemelerin bölgeye sorunsuz ulaşması için dualarını eksik etmemeye çağırdı ve Tokatlı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü