31 Ekim 2019, Perşembe SİLİVRİ BELEDİYESİ KİTAP FUARI’NA KATILACAK Silivri Belediyesi, 38’inci Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılacak. İlçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür ve sanat faaliyetleri kitapseverlere tanıtılacak. SİLİVRİ BELEDİYESİ KİTAP FUARI’NA KATILACAK

Silivri Belediyesi, bu yıl 38’incisi düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılıyor. “Edebiyatımızda 50 Kuşağı” teması ile kitapseverlerin ziyaretine açılacak fuarda; gazete ve dergi yayınları, medya kuruluşları, yayın faaliyetinde bulunan sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Silivri Belediyesi gibi yerel yönetimler de stant kuracak. Fuar süresince paneller, söyleşiler, pek çok edebiyat etkinliği ve çocuk etkinlikleri düzenlenecek. Silivri Belediyesi, 2-10 Kasım tarihlerinde ziyarete açık olacak fuarda çalışmalarını tanıtacak. Büyükçekmece’de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek organizasyonda, Silivri Belediyesi standını ziyaret etmek isteyenler 12’nci Salon 501-b numaralı standa uğrayabilirler.