30 Mayıs 2019, Perşembe SERTİFİKALARINI TÜRAM’DA ALDILAR Kamp programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan aldı. SERTİFİKALARINI TÜRAM’DA ALDILAR

Silivri İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün “Sıfır Atık Projesi” kapsamında düzenlediği 3 günlük kamp programı tamamlandı. Toplamda 66 öğrenci ile gerçekleştirilen kamp programının sertifika töreni Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleşti. Öğrenciler Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi uygulama alanlarını gezerek bilgiler aldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nuri Ertuğrul öğrencileri tebrik ederek sertifikalarını verdi. Çocuklar Başkan Yılmaz’ı kucaklayarak imza istemeyi de ihmal etmedi.

Haber Fotoğrafları