08 Ocak 2020, Çarşamba SELİMPAŞA SAHİLDEKİ METRUK YAPILAR YIKILDI Selimpaşa Sahil bölgesinde can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapılar Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. SELİMPAŞA SAHİLDEKİ METRUK YAPILAR YIKILDI

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gecekondu Denetim ve Uygulama Birimi ekipleri Selimpaşa Sahil bölgesinde bulunan metruk yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Sahil şeridi 7478 parselde uzun yıllardır kullanılmayan metruk yapıların can ve mal güvenliği açısından oluşturduğu tehlike nedeniyle yıkıldı. Vatandaşların sık sık şikayetlerini ifade ettiği metruk yapıların yıkımı, ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli koordinasyonların sağlanmasının ardından güvenlik önlemleri altında tamamlandı.

Haber Fotoğrafları