11 Temmuz 2019, Perşembe SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI DİKKAT Silivri Belediyesi, 11 Temmuz sabah saatlerinden itibaren günün ilerleyen saatlerine kadar sürmesi beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı vatandaşları uyarıyor. SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI DİKKAT

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nce yapılan duyuruya göre, ilçemizde sabahın erken saatlerinde başlayan sağanak yağışın şiddetini arttırarak devam etmesi bekleniyor. Silivri Belediyesi oluşabilecek ani sel ve su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşım aksaklıkları, bölgesel dolu yağışı ve kısa süreli fırtınalara karşı vatandaşları uyardı. Öngörülen sağanak yağış süresi boyunca Silivri Belediyesi ekipleri 24 saat görev başında olacak. Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ekiplerine 736 10 02 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.