08 Eylül 2020, Salı BASIN KENT-4 SİTESİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ Silivri Semizkumlar Mahallesinde bulunan Basınkent-4 Sitesi sakinleri, engelli bireylere dağıtılmak üzere Silivri Belediyesine medikal malzeme bağışında bulundu. Malzemeleri teslim alan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, site sakinlerine örnek davranışları için teşekkür ederek plaket takdim etti. BASIN KENT-4 SİTESİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Semizkumlar Mahallesi Basınkent-4 Sitesi sakinleri, Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden hizmet alan engelli çocuklar için her yıl eğlence ve moral yemeği düzenliyordu. Bu yıl pandemi sebebi ile etkinliklerini iptal eden site sakinleri, örnek bir davranış sergileyerek Silivri Belediyesine 11 adet tekerlekli sandalye ve 11 adet walker bağışında bulundu. Engelli bireylere ulaştırılmak üzere bağışlanan medikal malzemeler, Semizkumlar Mahallesindeki site önünde Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu ve Sosyal Yardım İşleri Müdiresi Meral Kutlu tarafından teslim alındı. Muhtar Vedat Yamal’ın da katıldığı teslim töreninde, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu tarafından Basınkent-4 site yönetimi adına Doğu Aydın ve Atilla Pürtelaş’a örnek davranışları için teşekkür plaketi takdim edildi.