02 Kasım 2019, Cumartesi SİLİVRİ BELEDİYESİ'NDEN YAT LİMANI PROJESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA Silivri Belediyesi, “Silivri Yat Limanı Projesi” hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın onayını duyurdu. SİLİVRİ BELEDİYESİ'NDEN YAT LİMANI PROJESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Belediye Başkanlığımız tarafından yürütülen önemli projeler arasında yer alan “Silivri Yat Limanı Projesi”, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yapılan çalışmalar neticesinde olumlu sonuç vermiştir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün, Belediyemizin talep yazısına ilişkin ilgili cevap yazısında projemiz uygun görülmüştür. Kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi için Belediyemizce çalışmalar başlatılacaktır. Silivrimize hayırlı uğurlu olsun.

Haber Fotoğrafları