11 Ekim 2019, Cuma KADIKÖY’ÜN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, köy ve mahallerde sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Kadıköy Mahallesi’nin eksikleri için talimat verdi. KADIKÖY’ÜN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yılmaz, Kadıköy Mahallesi’nde eksiklerin ve sorunların tespitini yaparak, vatandaşın taleplerini yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak ile Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik ve ilgili birim müdürleri de ziyaret sırasında hazır bulundu.

KADIKÖY PARKINA YENİ İSİM

Köy meydanındaki çocuk parkı ve havuzlu parkta incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, çeşmesi akmayan havuzun bakımı ve alanın etrafında çiçeklendirme yapılması için talimat verdi. Başkan Yılmaz, henüz isimlendirilmemiş parka mahallelilerin talebi doğrultusunda “Uğur Tokalı Parkı” verileceğini söyledi.

KÖY MEYDANINA DOĞAL ÜRÜN SATIŞ YERİ

Tüm mahallelerde olduğu gibi Kadıköy Mahallesi’ne de doğal ürün satış stantları kurulacak. Köylülerin tarımsal ürün yetiştirmesi ve doğrudan alıcı ile bir araya gelmesi amacı ile sürdürdüğü çalışmayı Kadıköy Meydanı’nda da hayata geçirecek olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyarette yer tespiti yaptı.

KADIKÖYLÜ ROMAN VATANDAŞLARA ÖZEL İLGİ

Kadıköy Mahallesi’nde yaşayan Roman hemşehrilerini ziyaret eden Başkan Yılmaz taleplerini dinledi. Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Silivri Gıda Bankası ekiplerine inceleme yapmasını söyleyen Başkan Yılmaz, gıda ve erzak yardımından faydalanmaları için talimat verdi. Aynı zamanda mahallede yaşayan çocuklara kıyafet ve eşofman, evlere ise battaniye yardımı yapılması konusunda ekipleri görevlendirdi. Başkan Yılmaz, Romanların yoğun olarak yaşamını sürdürdüğü ancak yollarının olmadığı alanda ilk olarak metruk binaların yıkılması, ardından asfalt kırığı ile yol yapılması noktasında hızlıca çalışmalar başlattı.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü