09 Ekim 2019, Çarşamba SİLİVRİ BELEDİYESİ İKİ BELEDİYE İLE KARDEŞ OLDU Silivri Belediyesi Rize ili İkizdere Belediyesi ve Adana ili Karataş Belediyesi ile kardeş şehir oldu. SİLİVRİ BELEDİYESİ İKİ BELEDİYE İLE KARDEŞ OLDU

Silivri Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında iki ilçe belediyesi ile kardeş şehir oldu. Ekim ayı gündemi kapsamında Rize ili İkizdere Belediyesi ve Adana ili Karataş Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulmasına yönelik maddeler oy birliği ile kabul edildi. Belediyeler arasında dostluk, ekonomik kalkınma, trafik/ulaşım, turizm ve sosyal hizmetler noktasında işbirliği amacıyla yapılan kardeş belediyecilik ile ilgili görüşmeler ilerleyen tarihlerde protokol imzalanması ile devam edecek.