02 Ekim 2019, Çarşamba NAZLI ÇELİK’TEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. NAZLI ÇELİK’TEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber sunucusu Gazeteci Nazlı Çelik’i misafir etti. Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Çelik'i makamında ağırlayan Başkan Yılmaz, ünlü gazetecinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yılmaz, ziyaret sonunda Nazlı Çelik'e Silivri fotoğrafı hediye ederken, belediye koridorlarında sergilenen Foto Safari Silivri fotoğraflarını da ünlü spiker ve Jale Silivrili Öztarhan'a gezdirdi. Nazlı Çelik, Başkan Yılmaz'ın çalışmalarını takip ettiğini söyleyerek misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Haber Fotoğrafları