28 Eylül 2019, Cumartesi SAĞLIK BAKANI SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ’Nİ İNCELEDİ Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, inceleme yapmak üzere Silivri Devlet Hastanesi’ne geldi. Kaymakam Partal ve Başkan Yılmaz, depremin ardından ilçedeki son durumu Sağlık Bakanı Koca’ya aktardı. SAĞLIK BAKANI SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ’Nİ İNCELEDİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Perşembe günü saat 14.00’te 5.8 şiddetinde meydana gelen Silivri merkezli depremin ardından dün Silivri Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Bakan Koca, beraberinde Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk ve Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Mehmet Velibeyoğlu ile birlikte hastaneyi inceledi. İlçe protokolünden bilgi alan Bakan Koca, yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletirken, çocuk hastaları ise oyuncak hediye ile sevindirdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyaret sonunda Bakan Koca’ya Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde üretilen Lavantalı ürünlerin oluşturduğu sepetten hediye etti. Sağlık Bakanı, hastane çevresindeki incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.