23 Eylül 2019, Pazartesi VALİ YERLİKAYA, SİLİVRİ KÖY PAZARI’NI ZİYARET ETTİ İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın bir süre önce hayata geçirdiği Köy Pazarı projesini gezerek doğal ürünleri inceledi, üreticiler ile sohbet etti. VALİ YERLİKAYA, SİLİVRİ KÖY PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Marka Kent” hedefinin bir bölümünü oluşturan Silivri Köy Pazarı’nı inceledi. Vali Yerlikaya, ilçede yetişen organik karpuzdan domatese, tarhanadan salçaya kadar ürünlerin satıldığı alanları gezerek üreticiler ile tek tek sohbet etti. Başkan Yılmaz’ın Köy Pazarı projesini değerlendiren Vali Yerlikaya, “Belediye Başkanımız ilçede yetişen doğal ürünlerin sergilendiği böyle güzel bir pazar yapmış. Üreticilerimizin elleri dert görmesin, bereketli olsun. Ne getiriliyorsa aynı gün umdukları rakamlara satılsın. Başkanımız köylülerimizin gönlünü almış, hayırlı olsun. Biz de Florya’dan alışverişe geliriz buraya.” dedi.