23 Eylül 2019, Pazartesi VALİ YERLİKAYA, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. VALİ YERLİKAYA, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ağırladı. Vali Yerlikaya’nın ziyaretine Silivri Kaymakamı Ali Partal da eşlik etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Yerlikaya’ya projelerini aktararak, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yılmaz, Vali Ali Yerlikaya’ya Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde üretilen Lavantalı ürünler paketi, Silivri’yi temsil eden Yoğurtçu Heykeli ve tespih hediye etti.