23 Eylül 2019, Pazartesi KÜLTÜR MERKEZİ KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kurs kayıtları başladı. Yetişkinler ve çocuklar için ayrılan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler için son tarih 10 Ekim. KÜLTÜR MERKEZİ KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kış dönemi kursları başlıyor. 36 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verileceği kış dönemi kurslarında Silivrililer sosyalleşecek, yeteneklerini keşfedecek ve hobiler edinecek. Halk oyunlarından modern dansa, el işinden tiyatroya kadar birçok kategoriye ayrılan kurslarda çocuklar ve yetişkinlere ayrı ayrı eğitimler verilecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler 10 Ekim Perşembe gününe kadar 0212 727 50 09 numaralı telefonu arayabilir veya Silivri Belediyesi Kültür Merkezi hizmet binasına başvurabilirler. (Piri Mehmet Paşa Mahallesi Hacı Pervane Sokak Eski Silviya Otel Binası)

Yetişkinler için;
Halk oyunları, Sirtaki, Bağlama, Klarnet, Keman, Tiyatro, Resim, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Salsa, Arjantin Tango, Plates-Step-Aerobik-Zumba, Yoga, Hat- Tezhip- Minyatür, Hamile Yogası, Takı Tasarım, Ud, Kanun, Ritim, Mis Sabun- Quling, Taş Tozu, Ahşap Gravür, Vitray-Mozaik, Seramik, Sanat Bebekleri ve Sedef Kakma olmak üzere 25 branşta eğitimler verilecek.

Çocuklar için;

Halk Oyunları (7-15 Yaş), Resim (4-14 Yaş), Tiyatro (12-15 Yaş), Yaratıcı Drama (6-11 Yaş), Seramik (7-15 Yaş), Bale (4-15 Yaş), Çocuk Korosu (7-15 Yaş), Keman (8-15 Yaş), Bağlama (9-15 Yaş), Gitar (10-15 Yaş), Pilates-Jimnastik (5-14 Yaş) olmak üzere 11 ayrı kategoride eğitimler verilecek.