01 Temmuz 2019, Pazartesi BAŞKAN YILMAZ CEMEVİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cemevi’nde düzenlenen “Abdal Musa Birlik Lokma” programına katılarak hemşehrileri ile sohbet etti. BAŞKAN YILMAZ CEMEVİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Silivri Cemevi’nde “Abdal Musa Birlik Lokma” programı düzenlendi.  Programa katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Belediye Meclis Üyeleri Celalettin Yazıcı ve Kenan Değdaş eşlik etti. Cemevi ziyaretinde Alevi hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Yılmaz’ı, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı karşıladı. Başkan Yılmaz, program kapsamında hemşehrilerine hazırlanan pilavı ikram etti.