15 Haziran 2019, Cumartesi TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ TÜRAM’I ZİYARET ETTİ Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni (TÜRAM) ziyaret etti. TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ TÜRAM’I ZİYARET ETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Silivri’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte muhtarlar, ziraat kuruluşları ve damızlık birliği temsilcileriyle toplantı yaptıktan sonra mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Pakdemirli,

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gümüşyaka Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti. Burada komutanlarla görüşen Pakdemirli, jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Ardından Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ne (TÜRAM) gelen Pakdemirli, Gümüşyaka Mahallesi’ndeki merkezi inceleyerek bilgiler aldı; lavanta tarlaları, üretim alanları ve derslikleri gezdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyareti sırasında Bakan Pakdemirli’ye Lavanta Paketi hediye etti.

DEĞİRMENKÖY VE ÇANTA’DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Gümüşyaka Mahallesi’nden sonra Değirmenköy ve Çanta mahallelerini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti. Değirmenköy’de kahvehanelerdeki vatandaşlarla selamlaşmanın ardından havuzlu bahçede toplantı düzenlendi. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, seçimlerde verilen destek için teşekkür ederek 2023 yolunda 23 dev projelerini hatırlattı. Silivri’nin tarım, gıda ve hayvancılık üssü olacağını belirten Başkan Yılmaz, bütüncül hizmet anlayışı vurgusunda bulundu.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Bakan Pakdemirli ise çiftçilere yönelik destekleri dile getirdi. Bakanlığa geldikten itibaren sürekli sahada olduğunu kaydederek, bürokratlara, vatandaşa "hayır" demeyi yasakladığını söyledi. Bakanlığa son aylarda bir dinamizm getirdiklerini dile getiren Pakdemirli, başkanlık sisteminin de getirdiği ekstra şeylerin bulunduğunu, yeni sistemle birlikte vatandaşlara daha iyi hizmet etmeyi hedeflediklerini anlattı. Pakdemirli, devlet üretme çiftliklerine özel sektörden getirdikleri bir müdüre ile zararın önüne geçtiklerini belirterek, 85 milyon lira zarar eden çiftliklerin bu yıl 150 milyon lira kar elde edeceğini bildirdi.

Değirmenköy ve Çanta’da vatandaşları dinleyen Tarım ve Orman Bakanı, talepleri not alarak çözüm sözü verdi.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü