12 Haziran 2019, Çarşamba BİLİM ŞENLİĞİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE NUTUK Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bilim ve Robotik Kodlama Şenliği stantlarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerin projelerini inceledi. Başkan Yılmaz, öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu hediye etti. BİLİM ŞENLİĞİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE NUTUK

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim ve Robotik Kodlama Şenliği ürün stantlarını ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “STEM et ne olur KODLA senin de olur” projesi ile aynı zamanda TUBİTAK Projesi ve Harezmi Projelerinin de yer aldığı ürünler şenlikte sergileniyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçedeki tüm okulların projelerinin sergilendiği stantları tek tek ziyaret ederek projeleri inceledi. Öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Yılmaz’a ziyaretinde MHP Afyon Millet Vekili Mehmet Taytak, MHP Afyon İl Başkanı Mehmet Kocatan, MHP Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan eşlik etti. Başkan Yılmaz, ziyaretinde öğrencileri tebrik ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu hediye etti.