27 Mayıs 2019, Pazartesi NAZIM HEYKELİ ESKİ HALİNE KAVUŞTU Silivri Sahili’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verilen Şair Nazım Hikmet Ran heykeli Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile tamir edildi. NAZIM HEYKELİ ESKİ HALİNE KAVUŞTU

Silivri Sahili’nde bulunan Şair Nazım Hikmet Ran Heykeli Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatı ile onarıldı. Başkan Yılmaz’ın “Sanatsal, kültürel ve tarihsel değerlere yönelik saldırıları doğru bulmuyorum. Onarılması için gereken neyse yapılacak” şeklindeki açıklamasının ardından, Heykeltraş Kemal Tufan tarafından onarım çalışmalarını tamamladı. Kimliği belirsiz kişilerce defalarca zarar gören heykel kısa sürede onarılarak eski haline kavuştu.

Haber Fotoğrafları