04 Ekim 2019, Cuma MİNİKLER CAN DOSTLARIMIZI ÇOK SEVDİ Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Silivrili çocuklara özel program düzenledi. MİNİKLER CAN DOSTLARIMIZI ÇOK SEVDİ

4 Ekim Dünya Hayvanlarını Koruma Günü nedeniyle Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bir etkinlik düzenledi. Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen programda, ilkokul öğrencileri, Veteriner Hekim Oktay Can’ın “Hayvan Sevgisi ve Zoonoz Hastalıkları” ile ilgili sunumunu izledi. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Burçin Sarısaltıkoğlu, öğretmenler ve öğrenciler programı dikkatle takip etti. Minik ve sevimli dostlarını slayt sunumunda gören çocuklar sevinç sesleri ile salonu doldurdu. İlkokul öğrencileri, kendi evcil hayvanları ile ilgili merak ettiklerini de veteriner hekime yönelterek bilgi aldı.

KÜÇÜK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİ’Nİ GEZDİLER

Programın devamında Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni gezen çocuklar, burada bakımı yapılan sevimli dostlarını ziyaret etti. Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Burçin Sarısaltıkoğlu miniklerin ziyareti sırasında sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Sevimli dostlarını seven, onlarla fotoğraf çektiren öğrencilere Veteriner Hekim Mete Derbu Dörtyol, Veteriner Hekim Oktay Can ve öğretmenleri eşlik etti.




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü