22 Temmuz 2019, Pazartesi KÖPEK IRKLARI KIYASIYA YARIŞTI Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğiyle yapılan Uluslararası Köpek Irk Standartları Yarışması’na farklı ülkelerden yaklaşık 1000 köpek katıldı. KÖPEK IRKLARI KIYASIYA YARIŞTI

Dünya Köpek Irkları Yarışması bu yıl da Silivri’de yapıldı. Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen köpek ırkı yarışması Kavaklı Mahallesi’nde düzenlendi. Yerli ve yabancı misafirlerin yoğun katılım gösterdiği yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu. 19-20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen yarışmalarda her yıl olduğu gibi bu yıl da ırklar arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Macaristan, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Amerika, Rusya, İspanya, Bela Rus gibi ülkelerden yaklaşık 1000 ırk yarışmaya katıldı.

Haber Fotoğrafları